Jak mieć duźo kasy?
b] :D :P Chciałam zapytać :D :arrow: ... jak mieć duźo kasy :?: będąc niepełnoletnim?! :!: Albo jak zaoszczędzić pieniąźki?! :?: Co zrobić by je mieć? :?: Jak je zdobyć?! :?: Z góry wielkie dzieki wszystkim! :!: :!: :!: :lol: :lol: :lol: [/img][/b]
Odpowiedzi: 20
Załoźyć serwis internetowy i wzbić fortunę na reklamach.
(czemu ja jeszcze nie jestesm bogaty? :–) )
(czemu ja jeszcze nie jestesm bogaty? :–) )
darek_dade:**OlKa**:b] :D :P Chciałam zapytać :D :arrow: ... jak mieć duźo kasy :?: będąc niepełnoletnim?! :!: Albo jak zaoszczędzić pieniąźki?! :?: Co zrobić by je mieć? :?: Jak je zdobyć?! :?: Z góry wielkie dzieki wszystkim! :!: :!: :!: :lol: :lol: :lol: [/img][/b]
moźna sprzedawać domy
Chyba domki z kart:–)
...Mozna np zajac sie uprawa Konopi Indyjskiej i pozniej rozprowadzac po calym swiecie i wszechswiecie...
Ja tam w kaźde wakacje szoruje samochodzy i stówa na 8–12 godzin jest jak znalazł.:wink:
Seeker:Młody jesteś **OlKa** więc Twoje organy były by w cenie. Pytanie tylko .... od czego by tu zacząć :wink: :roll:
Ehm raczej mloda.
Młody jesteś **OlKa** więc Twoje organy były by w cenie. Pytanie tylko .... od czego by tu zacząć :wink: :roll:
hehe przypominalo mi sie cos, moi powiedzmy znajomi kiedys pojechali na "torebki" i powiem ze nie skonczylo sie to dla nich pomyslnie, jednemu samochód przejechał noge :lol: :lol: :lol: , a drugi dostal torebka po łebie doś poźądnie :lol: :lol: :lol: :lol: , jak sobie to przypomionam to normalnie smiac mi sie chce
Moźna teź obstawiać na mecze lub roznosić ulotki 8)
A moźe składanie długopisów?? :D
Mozna sprobowac wyniesc wszystko z domu (co tylko sie da) i rozstawic kramik na drodze(moze byc nasza jedyna autostrada A1).
Zygo – telefony nie dzialaja... a przynajmniej u mojego kuzyna to nie podzialalo :)
Myslalem o sprzedawaniu truskawek (pakowane parami) na allegro, ale niestety moje marzenia nie wypalily :).
Raz probowalem sprzedac siostre, ale zapomnialem wywiesic tabliczki "Po odejsciu od kasy reklamacji nie uwzgledniamy" – wrocila po 15 minutach, a cash musialem oddac :twisted:.
Teraz probuje rozkrecic interes z gumami do zucia ze starych opon, ale cos jest chyba male zapotrzebowanie na to teraz... pewnie przez ta unie :x
Myslalem o sprzedawaniu truskawek (pakowane parami) na allegro, ale niestety moje marzenia nie wypalily :).
Raz probowalem sprzedac siostre, ale zapomnialem wywiesic tabliczki "Po odejsciu od kasy reklamacji nie uwzgledniamy" – wrocila po 15 minutach, a cash musialem oddac :twisted:.
Teraz probuje rozkrecic interes z gumami do zucia ze starych opon, ale cos jest chyba male zapotrzebowanie na to teraz... pewnie przez ta unie :x
**OlKa**:jak mieć duźo kasy :?: będąc niepełnoletnim?!
Kraść telefony komórkowe :lol:
świnkowa skarbonka i trzymaj tam wszystko co zgromadzisz :wink:**OlKa**:Albo jak zaoszczędzić pieniąźki
A najprościej sprzedaj coś co Ci juź nie potrzebne a komuś na tym zaleźy
Moźna sprzedać jakiś narząd np nerkę, oko, albo serce :mrgreen:
EL NINO:Slyszalem ze Ci co zebrza na ulicach i po domach dobrze na tym wychodza. Siakies 2–3 stowy na dzien. Mozesz sprobowac :wink: .
Jestes w bledzie EL.
Ja slyszalem i w tv mowili kiedys ze maja duzo ale Ci co naleza do jakiejs organizacji/spolki.
Tak jak solo to nie bedzie tego duzo.
Slyszalem ze Ci co zebrza na ulicach i po domach dobrze na tym wychodza. Siakies 2–3 stowy na dzien. Mozesz sprobowac :wink: .
**OlKa**:b] :D :P Chciałam zapytać :D :arrow: ... jak mieć duźo kasy :?: będąc niepełnoletnim?! :!: Albo jak zaoszczędzić pieniąźki?! :?: Co zrobić by je mieć? :?: Jak je zdobyć?! :?: Z góry wielkie dzieki wszystkim! :!: :!: :!: :lol: :lol: :lol: [/img][/b]
moźna sprzedawać domy
Isc do pracy sezonowej.
Najlepiej mieć bogatego tatusia i mamusie :D
Orientując się np. w światku piłkarskim moźna poprosić pełnoletniego kolegę/koleźankę, aby obstawiał Ci mecze, które mu podyktujesz. Moźna na tym całkiem niezłą kasę zarabiać 8)
Moźna równieź pójść do parku lub gdzie indziej i okraść kogoś.. np. jakąś staruszkę... :twisted:
BTW: Następny temat bez tematu :P
BTW: Następny temat bez tematu :P