Jak instaluje sie XP Home Edition?
Prosze o odpowiedz jak sie instaluje windows xp home.
Odpowiedzi: 3
myśle że liczyć by się nauczył :)
prosze nie banujcie mnie.
Anathema nie kuś... Opcję z uzyciem dyskietek startowych można pewnie pominąć, ale kwestię "braku" dysku - w wersjach z fizycznym istnieniem stacji dyskietek i bez niego oraz - już by wypadało opisać jako uzupełnienie linku. Bez tego równie dobrą(?) odpowiedział byłaby taka " tak samo jak Pro".
PS.
Zaraz i tak braki pytania otwierającego wyjdą - ach, te moje legendarne zdolności prekognicyjne - i będziesz mógł, a może i musiał się "zrehablilitować" ( choćby w sprawie, kórej w opsie zabrakło, a "First Boot Device" tyczącej - niby drobiazg, ale bez niego cała reszta procedury potoczy się tylko w teorii).
-
[quote=Rebe]" tak samo jak Pro"[/quote] A wiesz, że myślałem o tej odpowiedzi... ;-) [quote=Rebe]Zaraz i tak braki pytania otwierającego wyjdą - ach, te moje legendarne zdolności prekognicyjne - i będziesz mógł, a może i musiał się "zrehablilitować" ( choćby w sprawie, kórej w opsie zabrakło, a "First Boot Device" tyczącej - niby drobiazg, ale bez niego cała reszta procedury potoczy się tylko w teorii).[/quote] Wierzę, że Dawidek sobie jednak poradzi, wszak w archiwum forum także znajdzie odpowiedzi na ewentualne pytania...
http://www.centrumxp.pl/WindowsXP/409,1,kategoria,Instalacja_systemu.aspx
Strona 1 / 1
[quote=Small Mike]myśle że liczyć by się nauczył :) prosze nie banujcie mnie.[/quote] Nie kuś więc... ;-)