Jak i czym przetestować karte grafiki
Jak i czym przetestować karte grafiki aby wykluczyć ewentualny defekt sprzętu.
Moja karta to Ge–Force 4 MX 440
Z góry dzięki!!
Moja karta to Ge–Force 4 MX 440
Z góry dzięki!!
Odpowiedzi: 6
To źe są podpisane to jeszcze o niczym nie swiadczy. Zacząłbym od ich zmiany na jakieś starsze, które kiedyś dobrze u Ciebie się spisywały. To będzie najlpeszy test dla karty. Po prostu przeinstauj stery i rób to co zwykle. jeśli dalej bedą się pojawiać problemy to moźe konieczne będzie przeunstalowanie systemu. Jesli dalej będzie coś nie tak z karta moźna dopiero wtedy podejrzewać jakąś jej wadę. Chociaź w to raczej nie wierzę, poniewaź wtdy na 99% w ogóle komputer by Ci się nie włączał
I podczas testu wyźuca mnie na pulpit.
Testuje dlatego poniewaź jeśli oglądam film restartuje mi się komp z błędem stopu: 0x0...A. I muślę źe to moźe grafika. Stery podpisane są cyfrowo itp. Ram wymieniony.
Testuje dlatego poniewaź jeśli oglądam film restartuje mi się komp z błędem stopu: 0x0...A. I muślę źe to moźe grafika. Stery podpisane są cyfrowo itp. Ram wymieniony.
mars28:
TuneR:
Generalnie 3D Mark 2001 – najbardziej obrazowy bedziesz mial wynik.
Bardzo odkrywcze... bardzo. :D.
Nie przeczytalem twojej odpowiedzi :oops:
TuneR:
Bardzo odkrywcze... bardzo. :D
Gdyby przypadkowo (jest to moźliwe) nie chciał Ci się zainstalować 2001 to wtedy 2001SE zainstaluj.
Generalnie do testowania kart grafiki słuźy 3DMark, do tej grafy wersja 2001, na 3DMark03 jest za słaba.
Strona 1 / 1