Jak dodac inna opcje do tego okna(podczas podpinania pamieci
hej
podpinam aparat na USB i otwoera sie okno jak otworzyc jest word i cos z photoshopa i offica a chcialbym otwerac to jako folder jak zawsze jak to ustawic??
podpinam aparat na USB i otwoera sie okno jak otworzyc jest word i cos z photoshopa i offica a chcialbym otwerac to jako folder jak zawsze jak to ustawic??
Odpowiedzi: 9
zainstalowalem zrobilem co mowiles i niestety nowej opcji nie widzi.
Sciągnij archiwum z załącznika, rozpakuj i zainstaluj.
sory za dopis posta ale nie widzicie chyba jak to zainstalowac??
autorun wyglada tak:

wlasciwosci: w tamtych zakldkach niema nic waznego.sprobuje od nowa sterownik automatyczny ale bedzie zapewne to samo bo formata mialem i takie zainstalowal.

––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––
jak zainstalowac tweakui?? :oops: :?: :?:

wlasciwosci: w tamtych zakldkach niema nic waznego.sprobuje od nowa sterownik automatyczny ale bedzie zapewne to samo bo formata mialem i takie zainstalowal.

––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––
jak zainstalowac tweakui?? :oops: :?: :?:
Sciągnij sobie TweakUI i w jego opcjach dokładniej My computer – Autoplay – Handlers z list wybierz Otwórz folder, kliknij Edit i zaznacz wszystko w supported media.
Jeśli to nei pomoźe będziemy ręcznie w rejestrze grzebać.
Jeśli to nei pomoźe będziemy ręcznie w rejestrze grzebać.
Po podłączeniu przez USB nośnika pamięci, jest on widziany w "Mój komputer" jako "Dysk wymienny". Wejdź w jego "Właściwości", zakładka "Autoodtwarzanie". Sprawdź, czy moźe gdzieś tam jest opcja "Otwórz folder, aby wyświetlić pliki". Jeśli jest, ustaw ją sobie jako domyślną. Jeśli takiej opcji nie ma, to coś dziwnego, albowiem Windows XP tworzy taką opcję dla dowolnego nośnika pamięci USB, CD i DVD. Nie wiem, jak taką opcję dodać, ale tak na intuicję, moźe pomogłoby wykasowanie z Menedźera urządzeń sterowników do Twojego aparatu (XP na pewno automatycznie sam sobie takie sterowniki zainstalował pod pozycją "Stacje dysków") przy podłączonym aparacie. Po ponownym podłączeniu aparatu, Windows od nowa zainstaluje sobie sterowniki. Moźe to pomoźe, a jak nie, no to nie wiem...
tak chodzi o autostart opcje przez niego proponowane nie pasuja mi.
a foto nie widze bo go niema
a foto nie widze bo go niema
badamowi chodzi o ustawienie analogiczne do ustawień autostartu płyty CD / DVD: "Otwórz folder, aby wyświetlić pliki". Poniźszy rysunek rozwieje wszelkie wątpliwości.
badam:
hej
Przeczytaj jeszcze raz swój post. Postaw sie na naszym miejscu i zastanów sie, czy cos byś z niego zrozumiał.
Naszpisz jeszcze raz jakos składniej.
Strona 1 / 1