Jak długo jest przeprowadzany test pamięci?
Witam
Włoźyłem przygotowaną wcześniej dyskietkę z programem GoldMemory v5,07 do stacji dyskietek uruchomiłem ponownie komputer no i zaczoł się test pamieci Ja nic nie wybierałem z opcji zaczoł mi się on automatycznie
Czekałem 5 godzin zrobił 12 razy testy dalej juź nie czekałem i przerwałem W czasie testów nie wyskakiwały źadne komunikaty. Finał jest taki źe nie wiem czy pamięci są dobre czy nie? A test przeprowadziłem poniewaz zdaźa mi się źe czasem robi mi sie niebieski ekran a na nim białe literki i coś tam pisze
Pentium 4 2,4 Ghz512 ram
Włoźyłem przygotowaną wcześniej dyskietkę z programem GoldMemory v5,07 do stacji dyskietek uruchomiłem ponownie komputer no i zaczoł się test pamieci Ja nic nie wybierałem z opcji zaczoł mi się on automatycznie
Czekałem 5 godzin zrobił 12 razy testy dalej juź nie czekałem i przerwałem W czasie testów nie wyskakiwały źadne komunikaty. Finał jest taki źe nie wiem czy pamięci są dobre czy nie? A test przeprowadziłem poniewaz zdaźa mi się źe czasem robi mi sie niebieski ekran a na nim białe literki i coś tam pisze
Pentium 4 2,4 Ghz512 ram
Odpowiedzi: 2
Spisz sobie te niezrozumiałe wyrazy i wrzuć do wyszukiwarki forumowej. Zobacz teź przyklejony temat traktujący m.in. o restartach – autorstwa gusia – być moźe określisz co jest przyczyną problemów
gusioo:
Testy są robione w pętli.
Skoro nie wyświetlił błędów to ich nie ma.
Dzieki za odpowiedź
A moźe znasz prawdopodobną przyczyne nagłego wyskakiwania tego niebieskiego ekranu pełnego białych wyrazów i róźnych niezrozumiałych symboli?
Strona 1 / 1