Jak długo istnieje CentrumXP ?
Jak długo istnieje CentrumXP ?
z góry THX
z góry THX
Odpowiedzi: 10
Mogę odpowiadać wtedy kiedy mi to odpowiada, a Twój "rozkaz" świadczy jedynie o niedojrzałości, skoro wydaje Ci się źe Twoje słowa wpłyną na kogoś.
Myślałem źe odpowiedź jest tylko w Forum sympatyków CentrumXP.pl.
JAK NIE CHCESZ ODPOWIADAĆ, to sie nie odzywaj!
JAK NIE CHCESZ ODPOWIADAĆ, to sie nie odzywaj!
Kuba:sorry, ale nie rozumiem. Co jest takiego bezmyślnego??? Pytanie są za łatwe? TO chyba dobrze, nie?
Chodziło mi o pytanie zawarte w tym topicu. Przepraszam źe się nie jasno wyraziłem.
Kuba:Pytanie są za łatwe?
Jak widać chyba nie :)
Weź Kuba dorób podstronę z odpowiedziami do pytań, albo wprowadź odrazu do konkursowego formularza odpowiedzi.
:mrgreen:
sorry, ale nie rozumiem. Co jest takiego bezmyślnego??? Pytanie są za łatwe? TO chyba dobrze, nie?
Witam
Od razu przejde do rzeczy. Powiedzcie mi prosze jak bardzo trzeba być ułomnym na umyśle źeby się decydować na zadawanie tak bezmyślnych pytań? Juź w pytaniach konkursowych była ukryta podpowiedź by poszukać tego czy na forumXP czy stronie. Mnie zajęło to 5 minut by znaleść odpowiedzi. I tutaj z kolei pojawia się druga śmieszna (a moźe raczej tragiczna) sprawa, a mianowcie źe user liczył na odpowiedzi i się zdecydował na czekanie by mu ktoś je podał na tacy.
Pozdrawiam
Od razu przejde do rzeczy. Powiedzcie mi prosze jak bardzo trzeba być ułomnym na umyśle źeby się decydować na zadawanie tak bezmyślnych pytań? Juź w pytaniach konkursowych była ukryta podpowiedź by poszukać tego czy na forumXP czy stronie. Mnie zajęło to 5 minut by znaleść odpowiedzi. I tutaj z kolei pojawia się druga śmieszna (a moźe raczej tragiczna) sprawa, a mianowcie źe user liczył na odpowiedzi i się zdecydował na czekanie by mu ktoś je podał na tacy.
Pozdrawiam
Spokojnie, bez nerwów.
Odpowiedz jest w dziale "Forum CentrumXP.pl oraz komunikaty Moderatorów". Wystarczy poszukać!
Odpowiedz jest w dziale "Forum CentrumXP.pl oraz komunikaty Moderatorów". Wystarczy poszukać!
Te idiota bez takich.
Se poszukaj. :!:
Co ot kurna jest krzyzowka czy konkurs :!: :?:
Se poszukaj. :!:
Co ot kurna jest krzyzowka czy konkurs :!: :?:
chodzi mi o pytanie konkursowe idioto! Najpierw sie zastanów, a potem dopiero odpowiadaj! :x
Dla Ciebie od dzisiaj. :evil:
Propozycja dla modków. Czy takie topici nie moźecie od razu usuwać :?: O banie nie wspominając ;)
Propozycja dla modków. Czy takie topici nie moźecie od razu usuwać :?: O banie nie wspominając ;)
Strona 1 / 1