Jak aktualizowac sterowniki IDE
no w sumie cale moje pytanie jest zawarte w temacie, bo jak kopiuje z CD–rom'u to czasami trzyma sie transfer tylko 2 MB, czasami troche wiecej, a niekiedy jak kopiuje to jest naprawde szyko 11, 12 MB, mam ustawiony tryb DMA jezeli to mozliwe, ale moze przydalo by sie uaktualnienei, zebyzawsze kopiowal szybko, a nie nedznie ......
Odpowiedzi: 7
i co z tego ? czy to wyklucza jakos mozliwosc wziecia udzialu w rozmowie ? co prawda problem sam sie rozwiazal,a le jak by tak nie bylo, to byal by to pomocna zada, za ktora i tak dziekuje :))
GA Thrawn:
o facet to masz problem podobny do mojego ale twoj moze miec nieco inne rozwiazanie
PO PIERWSZE jaki masz transfer przy kopiowniu plikow z partycji na partycje
PO DRUGIE wine za wolne kopiowanie z plyty cd moze ponosic ona sama
PO TRZECIE to ze masz wlaczone DMA JESLI MOZLIWE TO JESZCZE NIC po nizej tego tekstu musisz miec napisany tryb w jakim obecnie pracuje cd najczesciej jest to MULTI WORD DMA 2
PO CZWARTE sterowniki moga ci nic nie dac mi ja wymienilem sterowniki oprogramowanie firmware hdd i nic nadal mam transfer w okolicy 2 4 mb
PO PIATE radykalne rozwiazanie to zmiana os na win98 tam nie ma takich porblemow
to bylo 2 miesiace temu
o facet to masz problem podobny do mojego ale twoj moze miec nieco inne rozwiazanie
PO TRZECIE to ze masz wlaczone DMA JESLI MOZLIWE TO JESZCZE NIC po nizej tego tekstu musisz miec napisany tryb w jakim obecnie pracuje cd najczesciej jest to MULTI WORD DMA 2
PO CZWARTE sterowniki moga ci nic nie dac mi ja wymienilem sterowniki oprogramowanie firmware hdd i nic nadal mam transfer w okolicy 2 4 mb
PO PIATE radykalne rozwiazanie to zmiana os na win98 tam nie ma takich porblemow
Oto jest pytanie :) To wie chyba tylko M$.ozz17:
aha ok, dzieki a nie wiesz moze kiedy ma wyjsc SP2 ?
hmm no niby nie, bo mam ustawione DMA jezeli mozliwe :/
aha ok, dzieki a nie wiesz moze kiedy ma wyjsc SP2 ?
Jesli posiadasz XP to sterowniki IDE zawarte sa w kolejnych service packach
Strona 1 / 1