ja zrobic taki wyglad na xp?
witam mam pytanie odnosnie wygladu windowsa xp wiem ze mozna zmieniac skorki ale jak zrobic by windows wygladał tak jak na tej stronie?? http://www.themexp.org/view_info.php?id=40860 jesli ktos wie jak to zrobic prosze o jakies wsakzówki
Odpowiedzi: 12
To jest tylko styl Pod Style Xp.
Sidebar i ikony naleźy ściągnąć osobno.
Sidebar i ikony naleźy ściągnąć osobno.
zrobisz to programikiem o nazwie MobyDock , przynajmniej bardzo podobne :P
O ile mi wiadomo do utworzenia takiego sidebar'u słuźy program ObjectBar ale nie jestem pewien 8)
O ile mi wiadomo do utworzenia takiego sidebar'u słuźy program ObjectBar ale nie jestem pewien 8)
pewnie trzeba go sobno sciagnac
Wiem źe to głupie – style umiem zmieniać i je edytować. Chciałbym jednak zapytać jak wrzucić taki dolny sidebar, który widać na screenie zamieszczonym na początku tego topicu.
eh chyba mnie nie rozumiesz mi tez chodzi ta skórka ale zwróc uwage na wyglad pozostałych elementow tz kosza moj komputer itp jak to zrobić by wygladalo identycznie jask na screenie
Żółw czy Ty jesteś ze Skawiny ? A co do tego styla to tez umnie chodzi :P Zainstaluj go i uruchom go przez Kompozycje .
:
he he gdyby bylo to mozliwe to bym tutaj nie pisał prosta sprawa skoro tu pisze to znaczy ze nie mozna tego zrobic za pom,aca style xp
ehhh
Jak to nie da rady jak to sciaglem i u mnie jakos to dziala :!:
he he gdyby bylo to mozliwe to bym tutaj nie pisał prosta sprawa skoro tu pisze to znaczy ze nie mozna tego zrobic za pom,aca style xp
A czy przypadkiem nie wystarczy ściągnięcie tego programu, do którego umiesciłeś powyźej link, zainstalowanie go i pobawienie się w nim, by otrzymac efekt podobny jak na screenie. :?: :!: :idea:
Najprosciej to sciagnac ten styl i program stylexp i w nim zmienic
Strona 1 / 1