IPconfig
Słuchajcie jakie polecenie albo gdzie patrzy się w Windows XP Jaki się ma IP? Bo po wpisaniu ipconfig w cmd pokazuje się maski IP 255.255.255.0 a źe jestem w sieci lokalnej pokazuje się takźe 10.0.4.13. No właśnie to jak?
A i jeszcze na pasku zadań w Windows XP pokazują się tylko 3 ikonki szybkiego uruchamiania! Ale jak zrbić źeby ich było więcej! ODP
A i jeszcze na pasku zadań w Windows XP pokazują się tylko 3 ikonki szybkiego uruchamiania! Ale jak zrbić źeby ich było więcej! ODP
Odpowiedzi: 7
No robi sie. Odblokowuje sie pasek.mr_duck:
... myśle źe to jakoś się robi?
A z tym Quick Lunch to ja iwem jak te inkonki się umieszcza! Ale mi chodzi bo w Win98 to rozszerzało się i pasek pokazywał wiecej ikon jak tylko3 a tu trzeba rozwijać listę >> no i myśle źe to jakoś się robi? ODP myśle źe rozumiecie o co mi chodzi! :wink:
Dzienki myśle źe jest super :wink:
Tylko zamiast "Zdziszq" bedzie jakas Twoja nazwa (pewnie Twoj login)
AD 2:
C:Documents and SettingsdziszqDane aplikacjiMicrosoftInternet ExplorerQuick Launch
to katalog z ikonami szybkiego uruchamiania
C:Documents and SettingsdziszqDane aplikacjiMicrosoftInternet ExplorerQuick Launch
to katalog z ikonami szybkiego uruchamiania
jak niedowidzisz przy poleceniu ipconfig to wpisz w cmd ipconfig /all
Okulista sie klania ;)
Okulista sie klania ;)
Wyobraz sobie, ze numer IP i maska podsieci to dwie rozne sprawy. Numer to numer, a maska to maska.
Ikony albo sie przenosi, albo nakazuje programowi przy instalacji, aby umiescil tam swoja ikone.
Ikony albo sie przenosi, albo nakazuje programowi przy instalacji, aby umiescil tam swoja ikone.
Strona 1 / 1