Internet

Mam następujący problem: Codziennie koło 8 gdy chce korzystac z Internetu nie moge gdyz pisze iz Odnawianie adresu ip sie nie powiodlo,potem koło godziny 10–11 jest juz wszystko wporządku.Co zadziwiające pojawia sie to tylko wtedy kiedy włącze komputer tj.jesli go zostawie na noc włączonego to na drugi dzien nawet koło 8 internet działa.Mam internet w jednej z poznańskich kablówek. Zgłaszałem ten problem w biurze obsługi abonenta lecz nic oni na ten temat nie wiedzą.Skanowałem komputer Bitdefenderem i AdAware i to co wykazal zostało usunięte,komputer jest wolny od programów szpiegujących i wirusów a mi mo to nie pomaga.:( Nawet formatka nic nie pomaga bo próbowałem juz kilka razy :(

Odpowiedzi: 2

Dzięki za pomoc. Juź wszystko ładnie chodzi:) Winą jak sie okazało była karta sieciowa, gdyz po zmienieniu łączenia sie z internetem na USB wszystko ładnie chodzi :)Chociaź najlepsze jak mi sie przypomina było zdanie jak kupowałem karte sieciową :"Tutaj wypisaliśmy panu gwarancje,ale ona napewno sie nie przyda bo jeszcze nikt nigdy nie zgłaszał reklamacji na tą karte" :lol:
herman
Dodano
22.09.2005 10:29:56
ewidentnie jest to przyczyna admina sieci
tenemos
Dodano
18.09.2005 18:27:56
herman
Dodano:
18.09.2005 17:52:01
Komentarzy:
2