internet explorer

Witam z małym problemem a mianowicie padła mi przegladarka explorer tzn nie otwiera sie źadna strona
i zmieniłem juz przegladarke na Mozile Firefox tylko mam pytanie jak przenieść i czy sie da oczywiście ulubione z explorera a mam ich troche. Jeszcze jedno mam pytanie czy moźe lepsza jest Opera od Mozilli. Dziękuje i pozdrawiam za pomoc.

Odpowiedzi: 5

darekpalio:
Dzięki i pozrawiam kolege ze śląska jeździłem

Ni ma za co i równiyź do pozdrowień sie dołącza, ni ;–).
Ad@$
Dodano
20.08.2005 19:21:02
Ok dzięki to nic nie ruszam waźne źe mogę przeglądać juz neta. Dzięki i pozrawiam kolege ze śląska jeździłem tak zawodowo 10 lat. Trzymajcie sie hanysy.:) :D i gorole
darekpalio
Dodano
20.08.2005 19:16:26
darekpalio:
JN:
W MF plik i importuj i masz.

Ja osobiście wole MF.

Dzięki juz wszystko mam a powiedz mi jeszcze czy moźe by odinstalować explorera ? Jakby co to jestem chetny tylko nie moge go znaleść w Dodaj Usuń.Chyba źe gdzieś indziej. Dzięki za pomoc.

Mozna odinstalowac nie w 100 procentach, ale umozliwa to nLite m.in. Jednakze nie zaleca sie odinstalowywania IE. Niech sobie bedzie, bo odinstalowanie uniemozliwia np. odwiedzenia, a raczej korzystanie z witryny Windows Update. Tak czy siak korzystaj z alternatywy, a IE zostaw w spokoju ;–).
Ad@$
Dodano
20.08.2005 18:25:03
JN:

Ja osobiście wole MF.

Dzięki juz wszystko mam a powiedz mi jeszcze czy moźe by odinstalować explorera ? Jakby co to jestem chetny tylko nie moge go znaleść w Dodaj Usuń.Chyba źe gdzieś indziej. Dzięki za pomoc.
darekpalio
Dodano
20.08.2005 18:22:34

Ja osobiście wole MF.
JNJN
Dodano
20.08.2005 18:05:21
darekpalio
Dodano:
20.08.2005 18:01:01
Komentarzy: