Internet Explorer

No po raz kolejny mam problem. Tym raze nie wiem skąd (moźe wywalałęm wpisy poprzez HJT i cos tam zrąbałem), nie mogę otworzyć więcej niź jedneog okna przeglądarku, trzyamnie SHIFTa nic nie daje jak i polecanie prawym klaw. myszki, link otwiera się w tym samym oknie bez moźliwości cofnięcia. Co robić?
Instalowac od nowa? – próowałem nic z teog komunikat , iź posiadam nowszą wersję.....

Odpowiedzi: 4

raczej polecam Opere, odkad poinstalowalem ja na firmowych komputerach to jakos dziwnie malo spyware po sieci lata heheh :)
robertode
Dodano
24.12.2005 09:59:24
Hej! Tez mialem problemy z IE. Zrezugnowalem z dobrodzieja i zainstalowalem Mozilla Firefox 1.5 Niebo a ziemia, problemow zero, cale 'stado' dodatków i rozszerzen i to wszystko za darmo. Jak zainstalujesz napisz, prosze (na adres jotwuk@box43.pl), jak Ci poszło. U mnie MF 1.5 w porownaniu z poczciwym IE jest super. Zalaczm zyczenia Swiateczne i Noworoczne, pozdrawiam – jotwuk
jotwuk
Dodano
24.12.2005 01:01:25
Wiecie co wam powiem, dizekuję, ale ja mam tak odkąd tylko sobie rpzypominam, ze zawsze się coś p*....

Zrobiłem to co radzili Ci z microsoftu, jak i przeinstalowanie, i wiecie co, nic to samo, super! Zajeb*....!
BUNCH
Dodano
17.12.2005 18:20:02
Zobacz tutaj a jak nie pomoźe to w FAQ przyklejonym masz o naprawie/reinstalcji Internet Explorera.
Żółty
Dodano
17.12.2005 00:31:45
BUNCH
Dodano:
17.12.2005 00:23:45
Komentarzy:
4
Strona 1 / 1