Internet Explorer i blokada pop upow – plz help
Witam
Mam przegladarke IE 6.0 PL SP2
Potrzebuje aby przegladarka nei blokowala wyskakuajcych okienek, poniewaz teraz potrzebne sa mi one do pracy, podczas wyeplniania przeroznych formularzy.
Kliknolem w narzedzia, a nastepnei wyalcz blokade i zadzilalo.
Jake jak znowu wszedlem na te strone i znowu mial sie pokazac pop up to sie nie pokazal, mimo iz blokada byla wylaczona.
wlaczylem ja wiec, i dodalem dana strone do tych gdzie blokada ma nie obowiazywac, jednak to tez nie poskutkowalo.
Plz help, to wazne im wczesniej tym lepiej...
Pozdrawiam
Foxhunt
Mam przegladarke IE 6.0 PL SP2
Potrzebuje aby przegladarka nei blokowala wyskakuajcych okienek, poniewaz teraz potrzebne sa mi one do pracy, podczas wyeplniania przeroznych formularzy.
Kliknolem w narzedzia, a nastepnei wyalcz blokade i zadzilalo.
Jake jak znowu wszedlem na te strone i znowu mial sie pokazac pop up to sie nie pokazal, mimo iz blokada byla wylaczona.
wlaczylem ja wiec, i dodalem dana strone do tych gdzie blokada ma nie obowiazywac, jednak to tez nie poskutkowalo.
Plz help, to wazne im wczesniej tym lepiej...
Pozdrawiam
Foxhunt
Odpowiedzi: 4
w Operze teź nie powinno być problemów – nawet jeśli jest włączona blokada, to wchodzimy w kosz i voila – otwarte okienko :)
Hm.. thx zaraz bede sie z tym bawil.
A poki co zainstalwoalem Fire Foxa (bo mi sie palilo ) i tam takich problemow nie napotkalem.
A poki co zainstalwoalem Fire Foxa (bo mi sie palilo ) i tam takich problemow nie napotkalem.
narzędzia==>opcje internetowe==>prywatoność==> blokuj okienka ==> ustawienia==> daj na niski
i na samym dole tam gdzie jest blokowanie wyskakujących okienek==>odznacz zablokuj wyskakujące okienka
i na samym dole tam gdzie jest blokowanie wyskakujących okienek==>odznacz zablokuj wyskakujące okienka
Spróbuj w filtrze podac adres strony z dodanym symbolem wieloznaczym, np. *.centrumxp.pl/* aczkolwiek nie jestem pewny czy mechanizm przyjmie takie coś.
W poziomie filtrowania zaznacz: niski...
W poziomie filtrowania zaznacz: niski...
Strona 1 / 1