Internet bezprzewodowy (problem)

moja karta sieciowa to WL–U350B PLANET. WIRLES LAN IEEE802.11b (spisałem cała nazwe) jest wszystko ok, pojawia sie nowe połaczenie w folderze o nazwie"połaczenie sieci bezprzewodowej" na poczatku, działa i wogóle ale jesli wyłącze komputer i za jakis czas włącze to folder moje połaczenia jest pusty, wszystyko mi znika i nie moge sie połaczyc. dopiero kiedy wyjme z kompa kabel i włoze spowrotem wtedy uruchamia sie program i pojawia moje połączenie. mam dosyc wkładania i wyjomwania ciągle kaba... pomózcie.

Odpowiedzi: 3

pisze na opakowaniu ze jest kompatybilna z xp. A mógłbys podac jakaś stronke ze sterami do tej kary, bo ja sie w tym nie orietuje zabardzo. jesli mozesz to pomóz. dzieki.
Malone
Dodano
28.12.2003 21:03:29
To śmieszne, ale ja od paru dni mam identyczny problem, tylko źe mi się jeszcze wyjmowanie i wkładanie nie znudziło, ani zmęczyło :D
Pawek
Dodano
28.12.2003 17:33:54
czy to karta na USB? pod XP? zainstaluj najnowsze stery i aplikację dostepowa. kiedys mialem planete na USB i dopoki nie zainstalowalem aplikacji ktora zarzadza sieciami bezprzewodowymi objawy byly podobne
Anonymous
Dodano
28.12.2003 17:24:41
Malone
Dodano:
24.12.2003 16:17:31
Komentarzy:
3
Strona 1 / 1