Intenet jedne widzi drugich nie widzi
Przy połączeniu modemowym do sieci internet pojawia mi się taki problem:
N.p w programie NERO jak kliknę sprawdź nowe wersje to pojawia się komunikat źe brak połączenia z netem.
Jak kliknę ściągaj nowszą wersję to ściąga i wszystko jest o.k.
jak kliknę w jakimś programie pobierz wyniki LOTTO to jet komunikat połączenie nieaktywne.
Strony otwiewrają się prawidłowo.
Wygląda tak jaby polaczenie z Netem było tylko przez przeglądarkę.
Po posadzeniu systemu wszystko jest prawidłowo, ostatnio ten problem wystąpił po próbie połączenia programu Euro Plus z internetem.Jak zrobie przywracane systemu jest o.k
Z pół roku temu juź pisałem o tym i ładnych parę godzin spędziłem nad tym gównem.
Poz.
Win XP SP2, OPERA,
N.p w programie NERO jak kliknę sprawdź nowe wersje to pojawia się komunikat źe brak połączenia z netem.
Jak kliknę ściągaj nowszą wersję to ściąga i wszystko jest o.k.
jak kliknę w jakimś programie pobierz wyniki LOTTO to jet komunikat połączenie nieaktywne.
Strony otwiewrają się prawidłowo.
Wygląda tak jaby polaczenie z Netem było tylko przez przeglądarkę.
Po posadzeniu systemu wszystko jest prawidłowo, ostatnio ten problem wystąpił po próbie połączenia programu Euro Plus z internetem.Jak zrobie przywracane systemu jest o.k
Z pół roku temu juź pisałem o tym i ładnych parę godzin spędziłem nad tym gównem.
Poz.
Win XP SP2, OPERA,
Odpowiedzi: 1
Problem rozwiązał się sam w ten sposób źe:
podczas gdy nie byłem podłączony do Netu kliknąłem na jakiś program źeby pobrał dane.
Program sam wywołał połączenie internetowe i musiał coś przestawić bo zaczął ciagnąć dane.
Inne programy teź dzałają.
Poz.
podczas gdy nie byłem podłączony do Netu kliknąłem na jakiś program źeby pobrał dane.
Program sam wywołał połączenie internetowe i musiał coś przestawić bo zaczął ciagnąć dane.
Inne programy teź dzałają.
Poz.
Strona 1 / 1