instaluj.exe
mam problem z windowsem xp pro niemoge ani usowac, instalowac, i wlaczac roznych programow ani cd wyskakuje taki kompunikat
You are not permitted to execute the fllowing program c:\document and settings\lupik\pulpit\best player.exe
Prosze o pomoc
Odpowiedzi: 1
Pewnie jakies mocno ograniczone konto - nawet się nie zająknąłeś na ten temat - powoduje, że brak Ci praw do tego typu operacji.
Strona 1 / 1
<p>wczesniej dzialalo</p><p> </p>
<div>Jak ja lubię tkaie cykanie informacjami.</div><div>A logi?</div><div>A robaki?</div><div>A poprawki?</div><div>A od kiedy przestało?</div><div></div><div>Ileż razy można prosić,by ten komu na rozwiązaniu problemu zależy podawał dane mogące jakiś punk zaczepienia zawierać, a nie tylko wiarę w zdolności wieszcze innych użytkowników okazywał?</div>
<p>Niemoge na komputerze usowac, instalowac i wlaczac. Wczoraj robilem cos ccleanerem </p><p> </p>
ccleaner nie robi backupu aby przywrócić to co robiłeś ?? Może z przywracania systemu skorzystaj.<br />
<p>a jak sie przywraca system ?</p><p> </p><p> </p>
To "coś" to pewnie wyczyszczenie rejestru - na początek rozejrzyj się po przyklejonym w tym dziale FAQ i sprawdź czy nei ma w nim rozwiązania, a jeżlei nie to w archiwum - o ile mnie pamięć nie myli - powinno isę ono dać wygrzebać.
<p>a gdzie jest ten dzial FAQ ?</p><p> </p><p><em><strong>Radzę wpierw poprzeglądać forum, poczytać -zaczynając od działu z regulaminem, zanim zaczniesz zadawać </strong></em></p><p><em><strong>pytania i pisać posty - to jest prawidłowa kolejność</strong></em></p><p><strong><em>---Moderator Seeker---</em></strong></p>