Instalka Win XP & 2003 Server – BIG PROBLEM
Przed tygodniem zaczal sie problem, ktory trwa do dzisiaj, otoz mialem na swoim serwie zainstalowanego XPka do dzielenia lacza i sie wysypal. No to przeinstalowuje go, a tu zonk... Wyskakuje mi w instalatorze, ze instalator znalazl na tym dysku inna instalacje systemu Windows (ciekawostka: Zrobilem Secure Erase na innym kompie na caly dysk), no i sa dwie opcje: Zainstaluj swieza kopie systemu windows, albo napraw stara. Obojetnie co klikne, to mam na nastepnej stronie super napis, ze instalator nie znalaz zadnych dyskow twardych. Problem powtarza sie podczas instalki 2003 server. Jezeli ktos wie co robic, to prosze o pomoc !!!
Moje pomysly sie juz powoli wyczerpuja. Zmienialem system plikow, wylaczalem LBA, bo scandisk z wina 98 mowil, ze cos jest nie tak w ustawieniach w biosie (tutaj juz jest OK). Jedna rzecz jest dla mnie dziwna... Instalka wina 98 dziala bez problemu i system normalnie sie instaluje.
Moje pomysly sie juz powoli wyczerpuja. Zmienialem system plikow, wylaczalem LBA, bo scandisk z wina 98 mowil, ze cos jest nie tak w ustawieniach w biosie (tutaj juz jest OK). Jedna rzecz jest dla mnie dziwna... Instalka wina 98 dziala bez problemu i system normalnie sie instaluje.
Odpowiedzi: 2
probowalem, ale to nic nie daje... dysk normalnie dziala. Jak go podpinam do inego kompa, to moge zgrywac na niego dane bez zadnego problemu...
Probowales sie bawic fixmbr i ogolnie mbr ?
Strona 1 / 1