Instalka bez start-upu

Witam posiadam instalke xp ale bez start-upu tzn nawet nie wiem czy dobrze pisze, chodzi mi o to ze jak wkladam plyte nie mam auto odtworzenia do instalacji, tylko norm otwiera to co jest w srodku na plycie. Chce sformatowac dysk i na nowo zaisntalowac, jak mam to zrobic z takim win na plycie ?. Nie mam innej mozliwosci jak tylko z tego cd romu. Przelaczanie w biosie na 1st boot device nic nie daje

Odpowiedzi: 14

Koniec zabawy. Wszystko rozumiem, potrafię nawet w pewnych sytuacjach zaakceptować delikatne osobiste wycieczki, ale z tymi antysemickimi hasłami toś grubo przesadził. Dwa tygodnie odpoczynku, może do Nowego Roku sobie pewne sprawy przemyślisz. BTW to zamykam.
Bobi
Dodano
17.12.2007 08:53:35
[b]Regulamin Forum CentrumXP.pl Wskazówki/Zalecenia: ... * Jeżeli masz problem z nielegalnie zdobytą grą/programem nie staraj się uzyskać pomocy na forum. Nie popieramy piractwa, kierujemy się zasadą „ Ukradłeś, martw się sam”.[/b] [b]MArhio200[/b], dziwny z Ciebie człowiek, prześledziłem cały wątek i nie mogę się nadziwić TWOJEMU betonowi. Są Fora, na których nie ma problemu znalezienia rad odnośnie piracenia (piratów, problemów z piratami...). To Forum, jak jeszcze kilka innych szanujących się, wyznaje m.in. zasadę, którą skopiowałem z Regulaminu (a propos, Regulamin jest dla wszystkich). W pierwszym swoim poście Rebe nie chciał być "niegrzeczny" i podał Ci (mimo wszystko, co wskazywało na to, że jesteś Piratem) konkretne rozwiązanie Twojego problemu > Patrz: kierunek szukania rozwiązania. (Nie olał Cię). No ale nie przyniósł pizzy, tylko przepis na jej zrobienie, a to jest niedopuszczalne i aroganckie według Ciebie, no i się zaczęło... Sądzę, że Żółty (przepraszam Żółty za moją prywatną opinię!) od razu powinien zablokować te Twoje wypociny. [b]MArhio200[/b], wnioski nasuwają mi się kilka: 1. Rozwiązanie Twojego problemu jest super łatwe 2. Rozwiązanie to podał Rebe (prawie, nawet, możliwe...itp... itd..., że wbrew Regulaminowi) 3. Można zadawać pytania odnośnie problemów, nie "chwaląc się" ze swojego piractwa i znaleźć rozwiązanie 4. Jeśli punkty w/w nie interesują Ciebie, pora (i to najwyższa) na zmianę Forum na inne, o których wyżej napisałem - tam się będziesz czuł SUPER, tylko mam obawy, czy zechce Ci się szukać tych forów - patrząc na Twoją dotychczasową inicjatywę. 5. Gdybyś pytał się o mnie, to mam XP Pro BOX i OFFICE Pro (legalne) Pozdrawiam. Zafu (Nie jestem komediantem i umiem czytać, nawet ze zrozumieniem!)
Zafu
Dodano
16.12.2007 23:51:11
Hehe naprawdę komediant niesamowity. Przecież potrafisz czytać, a ja napisałem wyraźnie ze sram na twoje posty i nie będę sie nimi kierować wiec mi nie pierd... o zrozumieniu postów bo prostu ich nie chce rozumieć, a droga pomiędzy chęci zrozumienia a samym zrozumieniu jest spora. Jak najbardziej bym ci strzelił w ucho za to w jak górny sposób sie wypowiadasz a jak chcesz sie bawić w zgadywanki idz do wojska i baw sie w szyfrowanie i odczytywanie zagadek. To jest forum, gdzie jak na większości po prostu pomaga sie ludziom. I jeśli pisze ze sie na tym nie znam to twój wszech ogarnięty umysł powinien sie domyśleć żeby dać mi prosta odpowiedz a nie zgadywanki. Dlatego po raz XXXX .... A nie chce mi sie juz powtarzać widać ze żydkom ciężko coś tłumaczyć. [quote] ale przecież hrabicz bezstresowo chowany[/quote] O i tu bym Cie strzelił po raz drugi w ucho ale mocniej, masz gówniane pojecie z kim rozmawiasz.
MArhio2000
Dodano
16.12.2007 20:55:17
Ta.... następne co mnie czek to tekst w stylu" ciesz isę, że nie jesteś pod eką, bo z chęcią bym ci wpier. spuścił" - to ten styl. Nie o tym jednak, a o mojej sklerozie. Zapomniałem napisać poprzednio, że skoro uważasz, iż obraxliwe jest określenie muzułmanin, katolik czy też poganin, bądź ateista to... współczuję. Jeżeli jednak obrażać by miało odwolanie od nacji to Indianin, rosjanin, Niemiec i - trzeba być konsekwentnym - Polak. I to by na tyle było w kwestii tego com zapomniał, a czego i tak nie masz szans zrozumieć . Uważam zaś tka dlatego, iz nie zrozumiałeś tego com w pierwszym mym poscie napisął i w kolejnym rozwinął, a co zawiera wyłacznie merytoryczne odpowiedzi na Twoje "pytanie". slepy by zauważył wskazówki które podałem, ale przecież hrabicz bezstresowo chowany, kóremu trzeba jak krowie na rowie tłumaczyć jak się ukradzionym przez siebie programem ma posłużyć. Ty przestań fanzolić o tym, że moje oceny wynikają z Twej znajomości systemów operacyjnych - takie stawianie sprawy by Ci bardzo pochlebiało. Napisże raz kolejny - nie potrafisz zrozumieć światłych, a konkretnych odpowiedzi, ktorych udzieliłem to znaczy, że masz braki ( może korepetycje by sie zdały z rozumienia tekstu pisanego ? ). PS. "A teraz miś idzie na piwo, a Wy Drogie Dzieci... ." Może jakiś niowy temat się pojawi - ten mnie znudził.
Rebe
Dodano
16.12.2007 20:42:12
No co do doboru argumentów, nerwów i tak jeszcze wymieniać mogę dużo, a nawet więcej Ci opowiedzieć ale nie ma to najmniejszego sensu. Po 1sze dlatego ze siedzę przy klawiaturze a Cie nie widzę, sadze ze wtedy bym był bardziej " z argumentowany" żeby sie na ciebie zdenerwować. Po 2gie REBE prowadzisz głupia dyskusje, wymądrzasz sie i oceniasz mnie po znajomości na systemie operacyjnym wiec odnieś sie do punktu 1szego. Po 3cie pisałem już kilka krotnie żebyś sie nie udzielał więcej w moim temacie, a ty dalej jak mol lęgnący na kożuchu robisz dziurki, które gow... dają i znów odnieś sie do punktu 1szego. Po 4te nie znam sie na erystyce, ale nie jestem zwolennikiem kłótni, chyba ze trafi sie ktoś taki jak ty. Zdążyłem poznać już kilku userow tego forum i wszyscy opowiadają sie jednoznacznie na twój temat.. Napisze dużymi literami po raz X NIE UDZIELAJ SIE W MOIM TEMACIE/TEMATACH
MArhio2000
Dodano
16.12.2007 20:28:32
To co lubisz trzymać w dupie to już Twoja sprawa. Mam wyj.... na twoje odpowiedzi, nawet nie mam zamiaru sie nimi kierować, w ogóle sie nie udzielaj w moich tematach. Potrafisz tylko zdenerwować, po raz x z kolei ci powtarzam nie udzielaj sie w moich tematach... Do moderatora : Bardzo przepraszam za zaistniałą sytuacje i moje posty, jednak proszę mięć na wgląd w jaki sposób odpowiada REBE. A co do dzieci neostrady "zydzie" - obraza za obraze to nie znam sie na tematach systemów operacyjnych..
MArhio2000
Dodano
16.12.2007 18:00:01
  • Rebe 16.12.2007 20:12:08

[quote=MArhio2000] A co do dzieci neostrady "zydzie" - obraza za obraze to nie znam sie na tematach systemów operacyjnych.. [/quote] Ta... znasz się za to na: 1. zawartości mego rozporka 2. złodziejstwie To w zasadzie koniec listy Twych umiejętności. Lista braków zaś - w dużym skrócie - przedstawia się tak: 1. nie umiesz czytać ze zrozumieniem 2. nie umiesz skorzystać z tego co umiałeś ukraść 3. nie umiesz - zapewne w zw. z pkt 1 - skorzystać z zasobów internetu 4. nie umiesz pogodzić się z w/w brakami ( i stąd zapewne Twa frustracja ). Nie znasz się również na erystyce i zapewne stąd prowadzisz... pyskówkę ( ot zwykłe niezrozumienie istoty rzeczy ). PS. Gratisowa porada w kwestii nerwów - zanim napiszesz post ... pomyśl. Dzięki temu unikniesz wzburzenia emocjonalnego objawiającego się brakiem hamulców i umiaru w sposobie doboru "argumentów".

"Ten człowiek" - w odróznieniu od dzieci neostardy potrafi zrozumieć informacje w postach przekazywane. Zapewne dlatego, że ma tylko jedną... dupę*. * W archiwum rozwinięcie, kóre jest ewidentnie do Ciebie kierowane. PS. Załóż kolejny wątek - równie dobitnie wskazujący na Twe niedostatki - będę miał znowu okazję parę postów dopisać ( ciągle nie przoduję w ich ilosci i jest mi to: solą w oku, wrzodem na dupie oraz drzazgą w sercu ).
Rebe
Dodano
16.12.2007 17:19:23
Zgadza sie Zolty, ale zobacz jak ten człowiek odpisuje. No bez urazy ale on ma jakieś skrzywienie, nie potrafi normalnie odpowiedzieć. I pozatym dlaczego dla mnie ? On tu jest tez winny.
MArhio2000
Dodano
16.12.2007 16:57:00
MArhio2000 - wystarczy. Dostałeś informacje o tym co masz zrobić i w którym kierunku szukać. A że ie potrafisz ... to inna sprawa. A teksty, które na temat nicka Rebego wypisałes to daruj sobie może sie to dla Ciebie źle skończyć.
Żółty
Dodano
16.12.2007 13:23:53
Prawdziwy komediant z Ciebie, ale co do tematu : Powtarzać sie trzeba widzę NIE ODPOWIADAJ JAK MASZ PISAĆ JAKIEŚ BZDURY KTÓRE NIC NIE DAJĄ. NIe chcesz to sie nie odzywaj, a jak sie odzywasz to konkretnie mistrzu ilości postów. A co do twojej mądrości to właśnie widzę po twojej samo ocenie jak jest rozwinięta. Nie czujesz sie inny od reszty ? Heh nie odpowiadaj pytanie retoryczne... Przynajmniej napisałeś odpowiedz.
MArhio2000
Dodano
16.12.2007 12:58:39
Słuchaj człowieku o skrajnie skrzywionym rozumowaniu w czytaniu. Jak potrafisz czytać to napisałem jasno ze nie mam innej opcji. A ty mi wyjeżdżasz o kupowaniu, czy nie kupowaniu... jeśli nic sie z tym nie da zrobić to nie. A jeśli tak to napisz. skąd ty sie człowieku urwałeś, nie odpowiadaj na mój post jak nie odpowiadasz rzeczowo. Juz drugi temat gdzie mi odp bez sensu. Nie udzielaj sie z takimi postami bo nic nie dają. Ale widzę ze chcesz pobić rekord ilości postów, wiec stad takie bzdurne pisanie.... ](*,) - sciana to moje pytanie a Ty to ten emotikon. Pozatym rebe kojarzy mi sie z zydowskim imieniem i pewnie jestes zydem. Coraz wiecej tego robactwa ostatnio.
MArhio2000
Dodano
15.12.2007 22:29:31
  • Rebe 16.12.2007 09:32:39

[quote=MArhio2000]Słuchaj człowieku o skrajnie skrzywionym rozumowaniu w czytaniu. Jak potrafisz czytać to napisałem jasno ze nie mam innej opcji. A ty mi wyjeżdżasz o kupowaniu, czy nie kupowaniu... jeśli nic sie z tym nie da zrobić to nie. A jeśli tak to napisz. skąd ty sie człowieku urwałeś, nie odpowiadaj na mój post jak nie odpowiadasz rzeczowo. Juz drugi temat gdzie mi odp bez sensu. Nie udzielaj sie z takimi postami bo nic nie dają. Ale widzę ze chcesz pobić rekord ilości postów, wiec stad takie bzdurne pisanie.... ](*,) - sciana to moje pytanie a Ty to ten emotikon. Pozatym rebe kojarzy mi sie z zydowskim imieniem i pewnie jestes zydem. Coraz wiecej tego robactwa ostatnio.[/quote] Zacytowałem cąłość z czystego lenistwa ( to informacja dla "małp z brzytwami" ). Tym razem *** nie odpuszczę - łacno dojść dlaczego. Widać już dwa razy zalożleś tematy, z których wynika żeś i złodziej, i dupa ( ostrzegałem, że możesz isę narazić na rozwiniecie "złotej myśli" ). Ze zrozumieniem to najwyraźniej czytać nie umiem nie tylko ja - ale przecież nie będę sie wysiłał, by jakieś adresy, które pewnie parę tuzinów razy padły na ofrum powtarzać - wersja nr 2, nie będę ownież opisywać dysgooglikom jak się nazywa plik pozwalający na start płyty bootowalnej, bo ... używałem tej nazwy na forum razy parę - wersja nr 3, nie będe opisywał w jaki sposób sporządza się kopię zapasową oryginalnego systemu, by była bootowalna - o tym ównież było "parę" razy na forum - wersja nr 4, nie będę - wreszcie - podawał w jaki sposób są sporżadzane płyty multi i dlaczego bez kroków z ich tworzeniem związanych płyta jest do dupy oraz jak to "naprawić" - wersja nr 5. Wyszły te zapowiadane przeze mnie "jeszcze 3" - choć po prawdzie więcej tego jest. Tak więc nie licz bym się zajął ułatwianiem Ci życia, boś za *** bym uznał, że to nie byłaby robota bez większego sensu. Cały czas oczywiście zostaje w mocy opcja kupna systemu ( jak się nie podoba to ..... używaj Linuksa - niektórych dystrybucji nawet instalować nie trzeba). [b]Bardzo mnie ujęło objasnienie znaczenia emoty - wychodzi z niego bobiem, że muru głupoty, lenistwa i bezczelności nawet taki inteligentny, jak ja, człowiek przebić nie jest w stanie.[/b] *** - rzeczownik i przymiotnik do podstawienia, wg uznania, przez Czytelników. PS. Czytanie Regulaminów jest nudne..

No to se pozwolę - Microsoft nie rozprowadza , od czasów w95, swoich systemów operacyjnych na płytach pozbawionych możliwosci bootowania i [b]nie ma innej możliwości[/b] niż ta, że nie masz legalnej wersji systemu. Nie fanzol więc - odpowiedź dostałeś, a przynajmniej jedną z jej wersji ( i wcale nie o kupowaniu piszę ), znam ze 3 inne, ale zostawię je sobie, bo widać wyraźnie, że masz kłopoty ze zrozumieniem, iż jak ktoś umiał zorganizować sobie system to na kpa wychodzi - to jest lżejsza wersja z PPS w poprzednim poscie - jeżeli nie potrafi sam dotrzeć do tego co dalej.
Rebe
Dodano
15.12.2007 20:28:03
Napisalem ze nie mam zadnej innej mozliwosci, a ty mimo wszystko piszesz o kupowaniu systemu. Czytaj ze zrozumieniem. Proste pytanie : Czy cos z tym co mam wykombinuje ?
MArhio2000
Dodano
15.12.2007 20:13:53
Wbrew temu coś napisął masz inną możliwość - kupić system. PS. Archiwum i pojęcie [b]bootdisk[/b]. PPS Jak to szło z tym "nie dość, że..."? - To jest pytanie retoryczne.
Rebe
Dodano
15.12.2007 15:18:35
MArhio2000
Dodano:
15.12.2007 14:48:54
Komentarzy:
14
Strona 1 / 1