Instalator Windows
Potrzebuję auktualnienie (nowsza wersja) do instalatora systemowego windows.
Odpowiedzi: 20
Juź wcześniej wspominałem źe mój podpis to 200znaków a max jest 255 więc niczego nie moźna się przyczepić a ten 2 posty wyźej zna się na rzeczy i najpierw pomyśli nim coś napisze!
Dzięki twoje teź nie są za ciekawe!
Peter_l:
PS: Twoje posty przyprawiają mnie o mdłości.
Dzięki twoje teź nie są za ciekawe!
Oops :oops: sorry nie zauwaźyłem źe to jeden obrazek.
Niby dlaczego? Przecieź te wszystkie stickery to jeden obrazek 6KB, konfig niecałe 2KB. Avatar w normie.
Peter, zostaw moźe pewne obowiązki porządkowym, tym bardziej źe nie masz racji.
Peter, zostaw moźe pewne obowiązki porządkowym, tym bardziej źe nie masz racji.
zachariaszs – twoja sygnatura któregoś pięknego dnia wyleci z hukiem.
90 kB na avatkę i podpis to duuuuuuuźo za duźo.
90 kB na avatkę i podpis to duuuuuuuźo za duźo.
Nie jest sztuką powiedzieć
tylko podać linka i powiedziećznajdź se sam
na drugi raz uźyj szukajki!
Miałem pod reką to mu podałem. Moze i moje naiwne myslenie, ale miejmy nadzieje, źe po tym jak napisałem, jak mógł znaleźć odpowiedz na swój problem, to zaprocentuje to w przyszłości i sam sobie juź znajdzie odpowiedz na kolejne problemy. :wink:
zachariaszs:
Jedyne osoby które mi pomogą to METTAL i WAGONIK wiedzą duźo duźo więcej odciebie!
Tia.... jeźlei miarą uźytecznosci ma być robienie czegoś za kogoś enty raz to na pomoc większości, z bardziej obytych uźytkowników, nie licz.
wojtt – jak Ci się zdaje dlaczego w większości przypadkow nie podaję linków prowadzacych do obopwiedzi, mimo źe niejednokrotnie sprawdzam czy ona padła ?
Dla ułatwienia napisźe, źe odpowiedź : " bo nie umiesz linkować" nie jest prawidłowa.
PS.
Stalowy Odbyt – ja umiem uźyć wyszukiwarki. Czy to znaczy, źe bede Adminem ? :mrgreen:
Aby jeden user który wyprowadził do porządku co to znaczy szukać THX za porade.
Musisz chyba troche podszkolic szukanie :wink: . Skoro Rebe napisał, źe sam podwał kilka razy link do tego tej poprawki to wystarczyło wpisać do szukajki jako autora własnie "Rebe" a dział zaznaczyć GRY i juz jeden z pierwszych wyników to –> http://forum.centrumxp.pl/viewtopic.php?t=47290&highlight=
Jedyne osoby które mi pomogą to METTAL i WAGONIK wiedzą duźo duźo więcej odciebie!
Proszę bardzo – http://forum.centrumxp.pl/search.phpzachariaszs:
Ja na waszym miejscu zapodał choćby jeden link!
zachariaszs, Ty nigdy adminem nie będziesz, poniewaź nie potrafisz uźywać wyszukiwarki.
...sexy ?zachariaszs:
bo jesteś bardzo...
BTW, to jest to miejsce gdzie Pan moźesz Pana Majstra pocałować :P .
Ja na waszym miejscu zapodał choćby jeden link!
Jak ja bym był adminem to bym Ci ten obrazek skasował
P.S ja swój juź zmieniłem!
A jak się doczepisz do podpisu to ma 200znaków 8)
Stalowy Odbyt:
BTW, jak znam źycie, zaraz Ci ten avatar zniknie – 14 KB. Post moźe teź. Wszak flooda robisz.
Jak ja bym był adminem to bym Ci ten obrazek skasował
P.S ja swój juź zmieniłem!
A jak się doczepisz do podpisu to ma 200znaków 8)
A czego tu szukać przez godzinę?
Toź w tym czasie to bez uźycia sercha mozna trafić na któryś z 7 tematów z tą poprawką związanych.
Toź w tym czasie to bez uźycia sercha mozna trafić na któryś z 7 tematów z tą poprawką związanych.
Gdyby myślała, nie szukałaby godzinę linku do instalatora.zachariaszs:
Główka myśli :twisted:
W jaki sposób szukałeś ? Patykiem grzebałeś w szukajce ?
BTW, jak znam źycie, zaraz Ci ten avatar zniknie – 14 KB. Post moźe teź. Wszak flooda robisz.
No nic muszę zainstalować SP2.
wojtt:
A dlaczego nie chce Ci sie zainstalwać? Jakiś błąd sie pokazuje? No chyba, źe masz piracka kopie Windowsa to SP nie zainstalujesz. :wink:
Niestety szukałem całą godzinę i nic
zachariaszs – miej litość sam numer tej poprawki parę razy podawałem i nie tylko ja sięgnij do szukajki. Wszak zwrot kluczowy znasz.
A dlaczego nie chce Ci sie zainstalwać? Jakiś błąd sie pokazuje? No chyba, źe masz piracka kopie Windowsa to SP nie zainstalujesz. :wink:
Nie nie przy instalacji gry pisze mi źe mam zainstalować SP al mi się nie chce.
ale do xp czy innego systemu? z tego co wiem to xp raczej ma najnowszego instalatora
Strona 1 / 1