Instalacja XP na Viste ----> Nie wykrywa dysku

Witam Kupiłem laptopa HP z zainstalowanym systemem Vista, chce go teraz wyrzucic całkowicie i zainstalowac XP jednak podczas instalacji na samym poczatku instalowania XP wyskakuje ze nie znaleziono zadnych dysków, zeby sprawdzic czy sa dobrze podłaczne a wszystko jest ok bo normalnie Vista sie odpala. Pomocy. Słyszałem ze trzeba sciagac jakies specjalne sterowniki pisane przez ludzi zeby wylaic ten system, i kazdy sterownik jest do inego laptopa, no masakra nie wiedziałem ze sa takie problemy z tym systemem. Słyszałem jeszcze ze jest potrzebna płyta Visty do dezinstalacji. Co robic jak wywalic ten system!!!!!!!!

Odpowiedzi: 3

[quote=maciek_zdw]Słyszałem ze trzeba sciagac jakies specjalne sterowniki pisane przez ludzi zeby wylaic ten system, i kazdy sterownik jest do inego laptopa, no masakra nie wiedziałem ze sa takie problemy z tym systemem. Słyszałem jeszcze ze jest potrzebna płyta Visty do dezinstalacji.[/quote] Niemogłem sie powstrzymać - skad biorą się takie brednie ??? [quote=maciek_zdw]Tak od ciekawości się pytam , a XP jest lepszy od Visty czy jakiś inny problem ?[/quote] Zapewne lepiej czuje się na pirackiej kopii systemu ;)
Andrzej.K
Dodano
23.07.2007 09:57:09
[quote=maciek_zdw]Witam Kupiłem laptopa HP z zainstalowanym systemem Vista, chce go teraz wyrzucic całkowicie i zainstalowac XP [/quote] Tak od ciekawości się pytam , a XP jest lepszy od Visty czy jakiś inny problem [b]?[/b]
Sfinks
Dodano
20.07.2007 22:20:33
BIOS - AHCI - disable ( ew. integracja driverów kontrolera S-ATA z płytą windowsa XP ) PS. "Wszystko już było, rzekł Ben Akiba"
Rebe
Dodano
20.07.2007 13:37:15
maciek_zdw
Dodano:
20.07.2007 13:29:17
Komentarzy:
3
Strona 1 / 1