Instalacja XP na Viste ----> Nie wykrywa dysku
Witam
Kupiłem laptopa HP z zainstalowanym systemem Vista, chce go teraz wyrzucic całkowicie i zainstalowac XP jednak podczas instalacji na samym poczatku instalowania XP wyskakuje ze nie znaleziono zadnych dysków, zeby sprawdzic czy sa dobrze podłaczne a wszystko jest ok bo normalnie Vista sie odpala.
Pomocy. Słyszałem ze trzeba sciagac jakies specjalne sterowniki pisane przez ludzi zeby wylaic ten system, i kazdy sterownik jest do inego laptopa, no masakra nie wiedziałem ze sa takie problemy z tym systemem. Słyszałem jeszcze ze jest potrzebna płyta Visty do dezinstalacji.
Co robic jak wywalic ten system!!!!!!!!
Odpowiedzi: 3
[quote=maciek_zdw]Słyszałem ze trzeba sciagac jakies specjalne sterowniki pisane przez ludzi zeby wylaic ten system, i kazdy sterownik jest do inego laptopa, no masakra nie wiedziałem ze sa takie problemy z tym systemem. Słyszałem jeszcze ze jest potrzebna płyta Visty do dezinstalacji.[/quote]
Niemogłem sie powstrzymać - skad biorą się takie brednie ???
[quote=maciek_zdw]Tak od ciekawości się pytam , a XP jest lepszy od Visty czy jakiś inny problem ?[/quote]
Zapewne lepiej czuje się na pirackiej kopii systemu ;)
[quote=maciek_zdw]Witam
Kupiłem laptopa HP z zainstalowanym systemem Vista, chce go teraz wyrzucic całkowicie i zainstalowac XP
[/quote]
Tak od ciekawości się pytam , a XP jest lepszy od Visty czy jakiś inny problem [b]?[/b]
BIOS - AHCI - disable ( ew. integracja driverów kontrolera S-ATA z płytą windowsa XP )
PS.
"Wszystko już było, rzekł Ben Akiba"
Strona 1 / 1