Instalacja XP 64 na innmy kompie.

Witam, może błachy problem ale wole zapytać. Mam oryginalna wersje Win XP Pro 64 bit. Zmieniam kompa na laptopa, czy gdy zainstaluje ja na laptopie bedzie działać. Tzn. nie bedzie problemów typu, że ta wersja jest zainstalowana gdzie indziej etc., że klucz jest w użyciu, etc. Z góy dzięki.

Odpowiedzi: 3

Zdjęta - znaczy usunięta z dysku - format wystarczy. BOX - choć oznacza i pudęłko - to nie kwestia opakownaia. Informacje, jaką wersją licencji dysponujesz, znajdziesz na COA ( nalepce z kluczem ). Słusznie zauważyłeś, że - to o OEM-ie - będziesz go używał [b] "na innej maszynie"[/b] - to własnie jest sedno sprawy ograniczeń licencyjnych. PS. Tematy tego typu wałkowany były pewnei z mendel albo i więcej razy - archiwum się kłania.
Rebe
Dodano
05.11.2007 13:38:28
Co znaczy `zdjęta`? Po prostu formatuje dysk czy musze ja jakas specjalnie wyrejestrowac, odinstalowac, A jazeli to OEM? (mam pudelko do niej) a na niej klucz. Przeciez nadal bede kozystal z jednej licencji tylko na innej maszynie.
LittleSpy
Dodano
05.11.2007 12:43:54
Jeżeli wersja BOX i zdjęta ze stacjonarnego to nie będzie ( a nawet jeżlei to jednym telefonem do MS sprawę wyjaśnisz ). W innym wypadku zostaniesz ... piratem.
Rebe
Dodano
05.11.2007 11:57:13
LittleSpy
Dodano:
05.11.2007 11:44:17
Komentarzy:
3
Strona 1 / 1