instalacja Windows XP
Nieznalazłem podobnego tematu więc pisze nowy. Instalowałem ostatnio Windows XP Profesional (chyba razem z Milenium na jednym dysku), podaczas instalacji podzilił on dysk na partycje którą później było cięźko usunąć :cry: I chciałem się zapytać, moźe ktoś udzieli mi odpowiedzi, czy jest moźliwość instalacji XP bez dzielenia na partycje? czy ion zawsze dzieli dysk?
Ps. mam P3 500 MHz 64 ram Nivida Riva TNT2 64 mb dysk 20 GB, mam szanse źeby działał poprawnie? :?
Ps. mam P3 500 MHz 64 ram Nivida Riva TNT2 64 mb dysk 20 GB, mam szanse źeby działał poprawnie? :?
Odpowiedzi: 3
Sprzet nie za wysokich lotów i musze Ci powedziec ze na takim nie warto XP instalowac bo sie rozczarujesz
Procesor obleciec moze ale z pamiecia problem bedzie
Procesor obleciec moze ale z pamiecia problem bedzie
Dzięki, czyli jak teraz sformatuje Windows Me to XP będzie działał poprawnie i bez dzielenia na partycje (tak jak poprzedio)? A jak z miom sprzętem? myśl;isz źe da rade? :?
Oczywiście, źem oźna – jedynym problemem – Ciebie on nie dotyczy, ale kolejny raz wskazać go nie zawadzi – jest ot, źe w wypadku dysku >32GB nie będzie od wyboru systemu plików – zostanie ntfs, a jeźlei system jest bez SP1 co najmniej to nie da rady poprawnie go zainstalować na dysku ( bez dzielenia na partycje ) większym niź 1379120) GB.
Uruchamiasz instalatora, usuwasz partycje. Pworzysz jedną na całej powierzchni dysku, formatujesz wybierając system plików i ....instalujesz system.
Uruchamiasz instalatora, usuwasz partycje. Pworzysz jedną na całej powierzchni dysku, formatujesz wybierając system plików i ....instalujesz system.