Instalacja win XP na win Viste ??
Odpowiedzi: 3
-
[quote=mabien].... che tylko XP...jak to zrobić?[/quote] 1. Kupić windows xp ( być może nawet niezbędny będzie w wersjio box ). 2. Zdjąć partycje z dysku ( najprostsza metoda ) 3. Zainicjować czytanie instalatora XP. A potem zacząć szukać sterowników pod ten system dla tego modelu i ....... przekonać się, że ich nie ma.
-
[quote=Rebe]A potem zacząć szukać sterowników pod ten system dla tego modelu i ....... przekonać się, że ich nie ma.[/quote] Sterowniki do XP są - [url]http://support.acer-euro.com/drivers/notebook/as_3680.html[/url] (o ile modeli nie popertałem :D ) Update: mabien - linka z Twojego pierwszego postu skróciłem bo mi stronę rozwalał ;)
-
[quote=Rebe][quote=mabien].... che tylko XP...jak to zrobić?[/quote] 1. Kupić windows xp ( być może nawet niezbędny będzie w wersjio box ). 2. Zdjąć partycje z dysku ( najprostsza metoda ) 3. Zainicjować czytanie instalatora XP. A potem zacząć szukać sterowników pod ten system dla tego modelu i ....... [b]przekonać się, że ich nie ma[/b].[/quote] ad1. ok, konieczna jest jakas wersja box? ad2. nie wiem jak to zrobic :neutral: :neutral: :neutral: ad3. czyli wlozyc plyte i wgrac system? ad. pogrubiony tekst. jak to nie ma?