Instalacja sterowników Drukarki HP PSC 1215
Witam wszystkich. Posiadam system Windows XP Home Edition (OEM). Sterowniki do w/w drukarki zainstalowałem na początku 2007 r. Wszystko działało doskonale - miałem kopiarkę, drukarkę i skaner. Później instalowałem poprawki do systemu przez Microsoft Update (mam jeszcze Microsoft Office 2003). Po zainstalowaniu się Internet Explorer 7 - wszystko się rozsypało. Po naciśnięciu ikony HP na pulpicie wyskakiwało okienko skanera, lecz zamiast 5-ciu przycisków były tylko dwa i to tylko informacyjne a nie funkcyjne. Próbowałem różnych sztuczek - odinstlowanie IE 7, pomocy na stronie HP.pl, odinstalowanie sterowników z płytki instalacyjnej i ponowne ich zainstalowanie po dokładnym wyczyszczenie wszystkich pozostałości po HP PSC 1215 - nawet w rejestrze. I co i nic zawsze to samo. Czyżbym musiał zainstalować na nowo system (działa mi od instalki ok. 1.5 roku), zainstalować sterowniki i w Microsoft Update nie instalowąć IE7, czy może całkowicie wyłączyć aktualizacje automatyczne? Bo rejestracja i aktywacja ponowna nie jest mi obca, znam procedurę. Może ktoś z internautów miał taki problem. Będę wdzięczny za podpowiedź co z tym fantem zrobić. Jest mi trochę wstyd, może to jest prosty problem - ale ja nie mogę sobie z tym poradzić :redface: Pozdrawiam : JK
Odpowiedzi: 2
Pierwszy raz się udzielam. Dałem szybką odpowiedz i nie widzę jej więc na wszelki wypadek wklejam jeszcze raz.
Na stronie hp, znajduje się wyjaśnienie tego problemu. Oto link http://h10025.www1.hp.com/ewfrf/wc/document?docname=c00802504&lc=en&cc=us&dlc=en&product=412187&lang=en
Znalazłem tylko w wersji angielskiej. Są tam poprawki dotyczące tego problemu i jego wyjaśnienie. Mam nadzieje, że się przyda.
Na stronie hp, znajduje się wyjaśnienie tego problemu. Oto link http://h10025.www1.hp.com/ewfrf/wc/document?docname=c00802504&lc=en&cc=us&dlc=en&product=412187&lang=en
Znalazłem tylko w wersji angielskiej. Są tam poprawki dotyczące tego problemu i jego wyjaśnienie. Mam nadzieje, że się przyda.
Strona 1 / 1