instalacja sp2
jak zainstalować sp2
Odpowiedzi: 18
zbychu74:
Wiec jesli sie na tym znasz to pomóź człowiekowi a jesli nie masz na to ochoty to poprostu milcz i tyle
zbychu74 – To forum to nie jest źadna gildia złodziei ,masz ochotę kraść ? – to radź sobie sam.
Najpierw odpowiedzi:
Tak
Nie
Teraz zaś reszta – gusioo wskazał Ci gdzie powinieneś sięgnąć i co przeczytać nim głos zabierzesz. To była uwaga techniczna.
Merytoryczna zaś jest prosta:
Nie bedziesz pozwalał sobie na odzywki per "cwaniaczki" w odniesieniu do nikogo na forum.
Juź swoim pierwszum postem dowiodłeś tak braku poszanowania dla zasad na forum jak i tego, źes swoiście kulturalny.Wiec jezeli kolejne posty mają tylko o tym utwierdzać
PS.
Jeszcze jeden taki wyskok i ....... – patrz regulamin.
Tak
Nie
Teraz zaś reszta – gusioo wskazał Ci gdzie powinieneś sięgnąć i co przeczytać nim głos zabierzesz. To była uwaga techniczna.
Merytoryczna zaś jest prosta:
Nie bedziesz pozwalał sobie na odzywki per "cwaniaczki" w odniesieniu do nikogo na forum.
Juź swoim pierwszum postem dowiodłeś tak braku poszanowania dla zasad na forum jak i tego, źes swoiście kulturalny.Wiec jezeli kolejne posty mają tylko o tym utwierdzać
to poprostu milcz i tyle
PS.
Jeszcze jeden taki wyskok i ....... – patrz regulamin.
zbychu74:
....
Ty a regulamin to przeczytałeś ?
witam, wydaje mi sie ze forum powinno pomagac ludziom, a jak widze siedza tu cwaniaczki ktorzy mają orginalnego xpeka, a moze byscie pomysleli i cofneli sie wstecz? czy pierwszy twój windows byl orginalny? czy chocby nawt teraz nie masz zadnego pirackiego programu? Wiec jesli sie na tym znasz to pomóź człowiekowi a jesli nie masz na to ochoty to poprostu milcz i tyle
Lia:
Oj chłopaki, wredotki z was ;)
e...tam. :wink:
chromtech – nie przeginaj prosze, bo "nie ten wróbel, nie te plewy".
Oj chłopaki, wredotki z was ;)
chromtech:
wiesz Rebe, masz calkowita racje, ale mnie zalezy na czasie , a dzisiaj to ich juz nie ma. Chyba byloby szybciej z drugim sprawdzonym kluczem, nieprawdaz? :D
pozdr
Prawadaź ,prawdaź :) No ale skąd inny klucz wytrzaśniesz jak nie z ms–u ? Próbuj cały czas moźe sprzątaczkę zastaniesz to podyktuje napewno... :wink:
wiesz Rebe, masz calkowita racje, ale mnie zalezy na czasie , a dzisiaj to ich juz nie ma. Chyba byloby szybciej z drugim sprawdzonym kluczem, nieprawdaz? :D
pozdr
pozdr
chromtech:
sorry ze sie wtrace, ale wlasnie sciagnalem sobie SP2, zaczalem instalacje a tu okazuje sie ze nie da rady bo klucz nie pasuje. Czy moge prosic o pomoc?
pozdr
chromtech@wp.pl
Oczywiście, źe tak:
Telefon do MS z prośbą o weryfikację tego błędu.
sorry ze sie wtrace, ale wlasnie sciagnalem sobie SP2, zaczalem instalacje a tu okazuje sie ze nie da rady bo klucz nie pasuje. Czy moge prosic o pomoc?
pozdr
chromtech@wp.pl
pozdr
chromtech@wp.pl
Jak i rowniez w odpowiednim dziale na glownej stronie CentrumXP.
mksdziegiel:
to gdzie moge znaleźć tą nowa wersje sp2 w pliku exe
www.microsoft.com/poland
to gdzie moge znaleźć tą nowa wersje sp2 w pliku exe
mksdziegiel:
ja chcę z dysku wirtualnego czy darady
Przecie SP2 to jeden plik .exe.
ja chcę z dysku wirtualnego czy darady
marcin.mb:
ale pytanie, nie instalowałeś jeszcze nigdy nic na kompie ...
Moźe zamiast się dziwić: udziel odpowiedzi albo ...milcz?
ale pytanie, nie instalowałeś jeszcze nigdy nic na kompie ...
Strona 1 / 1