inne komputerowe forum

Siemacie
mam prozbe, jak ktos zna inne adresy forum komputerowego, to czy moze je podac, najlepiej jak by to byly forum z nielegalnymi rzeczami, czyli, opisy programow skanerow, trojany, firewell, musze postawic server i niewiem jak dobrze go zabezpieczyc przed msciwoscia ludzka ;)))
poZdrawiam 3mta sie 3mta ludziska

Odpowiedzi: 10

Gagman:
Zegnaj maczyk...

a co Gagman, juz spadasz????
maczyk
Dodano
10.01.2005 16:43:17
maczyk, nie wiem czy przypadkiem nie pomyliles tego forum, czyli jakby nie bylo – miejsca publicznego, z brama, podworkiem, piwnica, czy innym miejscem w ktorym kiwasz sie z kolesiami i pleciesz co Ci slina na jezyk przyniesie.
Jesli chcesz zagrzac tutaj miejsce na troche dluzej niz kilka minut, waź prosze slowa ktore wstukujesz za pomoca klawiatury. I Tobie bedzie lzej i Nam przyjemniej. A mimo tego ze bardzo lubie przycisk "Banuj", zawsze zal mi ze kolejna osoba opuszcza forum.

Potraktuj to prosze jako ostrzezenie.
EL NINO
Dodano
09.01.2005 14:39:58
Zegnaj maczyk...
Gagman
Dodano
09.01.2005 13:39:27
mi tam takie rzeczy nie groza, mam syfa, aichalmera, hiva, zótaczke 3 stopnia i co moge dodac posuwam twoja matke!!!
Czasami naawet ojca uda mi sie, ale co ja bede mowi duzo za pieniadze ludzie zrobia wszystko, PozdrOw rodzicow!!!!
maczyk
Dodano
09.01.2005 13:26:11
maczyk – franca to jest taka choroba, która moźe obciąźać dziedzicznie – miedzy innymi upośledzenie umyślowe powodując i moźe warto byś się przebadał, bo źe regulaminu nawet przeczytać lub zrozumieć nie raczyłeś to widać, to źe kłamać nawet w sposób sensowny nie umiesz takoź ukryć się nie da.
Forum słuźy rozwiązywaniu problemów, a nie robieniu innym za wyszukiwarkę.Jedynym problemem jaki Ty zdajesz się mieć jest ten , źe chcesz by inni za Ciebie coś zrobili – to się smierdzace lenistwo nazywa.
Rebe
Dodano
08.01.2005 13:59:01
bardzo ogulnikowe, wiekrzosc z nich to tylko jakies artykuly, a pozatym chcialbym z kims porozmawiac wymienic zdanie, nie zawsze znajdzie sie w internecie opowiedz na ktora szukasz informacji, a jak by nie bylo nikogo do tego nie zmuszam, jak wiesz to mozesz napisac, chyba to jest legalne, jak nie wiesz i niechcesz wiedziec to poco tutaj wchodzisz?? Chcesz mi dawac rade to odpusc
PozdraWiam

p.s
A tak pozatym to mozesz tez mi napisac stronke z tym forum, na ktorym przeczytales o takich nielegalnych sposobach,

jakas franca napisala

zaproponować Ci wypada taką samą radę, jak tem facetowi – szklanka wody – tylko w wym wypadku najlepiej wlej ją do wnętrza komputera, dobrze by było by był on w tym czasie włączony, ale nie jest to warunek konieczny.
[/b]
maczyk
Dodano
08.01.2005 13:49:01
maczyk:
a gdzie ja mam takich informacji szukac na wp.pl, na telegazecie strona 715 ???? a moze w 5, 10, 15 mi powiedza???? Ja chcem sie tylko dobrze zabezpieczyc jak facet przed r****ni*m, dzieki Pozdawiam

Z powodu głębi Twoich przemysleń to tylko zaproponować Ci wypada taką samą radę, jak tem facetowi – szklanka wody – tylko w wym wypadku najlepiej wlej ją do wnętrza komputera, dobrze by było by był on w tym czasie włączony, ale nie jest to warunek konieczny.

PS.
"Zabezpieczenie serwera" to raptem paręset wyników w googlach – tak na początek.
Rebe
Dodano
08.01.2005 13:18:00
a gdzie ja mam takich informacji szukac na wp.pl, na telegazecie strona 715 ???? a moze w 5, 10, 15 mi powiedza???? Ja chcem sie tylko dobrze zabezpieczyc jak facet przed r****ni*m, dzieki Pozdawiam
maczyk
Dodano
08.01.2005 13:13:53
maczyk:
a kto tu mowi o nielegalnych rzeczach

Ty

maczyk:
najlepiej jak by to byly forum z nielegalnymi rzeczami
theboss78
Dodano
07.01.2005 22:05:20
a kto tu mowi o nielegalnych rzeczach, ja chce poprostu postawic server i nieiwem jak go zabezpieczyc odpoiwednio chcialbym jakies forum ktore jest tylko wylacznie po to gdzie bede mogl przegladac pytannia i odpowiedzi najruzniejszych osob ktore przez to joz pewnie przeszly i chca pomoc innym ludziom jak ja dzieki
maczyk
Dodano
07.01.2005 21:56:51
maczyk
Dodano:
07.01.2005 21:50:05
Komentarzy:
10
Strona 1 / 1