inne komputerowe forum
Siemacie
mam prozbe, jak ktos zna inne adresy forum komputerowego, to czy moze je podac, najlepiej jak by to byly forum z nielegalnymi rzeczami, czyli, opisy programow skanerow, trojany, firewell, musze postawic server i niewiem jak dobrze go zabezpieczyc przed msciwoscia ludzka ;)))
poZdrawiam 3mta sie 3mta ludziska
mam prozbe, jak ktos zna inne adresy forum komputerowego, to czy moze je podac, najlepiej jak by to byly forum z nielegalnymi rzeczami, czyli, opisy programow skanerow, trojany, firewell, musze postawic server i niewiem jak dobrze go zabezpieczyc przed msciwoscia ludzka ;)))
poZdrawiam 3mta sie 3mta ludziska
Odpowiedzi: 10
Gagman:
Zegnaj maczyk...
a co Gagman, juz spadasz????
maczyk, nie wiem czy przypadkiem nie pomyliles tego forum, czyli jakby nie bylo – miejsca publicznego, z brama, podworkiem, piwnica, czy innym miejscem w ktorym kiwasz sie z kolesiami i pleciesz co Ci slina na jezyk przyniesie.
Jesli chcesz zagrzac tutaj miejsce na troche dluzej niz kilka minut, waź prosze slowa ktore wstukujesz za pomoca klawiatury. I Tobie bedzie lzej i Nam przyjemniej. A mimo tego ze bardzo lubie przycisk "Banuj", zawsze zal mi ze kolejna osoba opuszcza forum.
Potraktuj to prosze jako ostrzezenie.
Jesli chcesz zagrzac tutaj miejsce na troche dluzej niz kilka minut, waź prosze slowa ktore wstukujesz za pomoca klawiatury. I Tobie bedzie lzej i Nam przyjemniej. A mimo tego ze bardzo lubie przycisk "Banuj", zawsze zal mi ze kolejna osoba opuszcza forum.
Potraktuj to prosze jako ostrzezenie.
Zegnaj maczyk...
mi tam takie rzeczy nie groza, mam syfa, aichalmera, hiva, zótaczke 3 stopnia i co moge dodac posuwam twoja matke!!!
Czasami naawet ojca uda mi sie, ale co ja bede mowi duzo za pieniadze ludzie zrobia wszystko, PozdrOw rodzicow!!!!
Czasami naawet ojca uda mi sie, ale co ja bede mowi duzo za pieniadze ludzie zrobia wszystko, PozdrOw rodzicow!!!!
maczyk – franca to jest taka choroba, która moźe obciąźać dziedzicznie – miedzy innymi upośledzenie umyślowe powodując i moźe warto byś się przebadał, bo źe regulaminu nawet przeczytać lub zrozumieć nie raczyłeś to widać, to źe kłamać nawet w sposób sensowny nie umiesz takoź ukryć się nie da.
Forum słuźy rozwiązywaniu problemów, a nie robieniu innym za wyszukiwarkę.Jedynym problemem jaki Ty zdajesz się mieć jest ten , źe chcesz by inni za Ciebie coś zrobili – to się smierdzace lenistwo nazywa.
Forum słuźy rozwiązywaniu problemów, a nie robieniu innym za wyszukiwarkę.Jedynym problemem jaki Ty zdajesz się mieć jest ten , źe chcesz by inni za Ciebie coś zrobili – to się smierdzace lenistwo nazywa.
bardzo ogulnikowe, wiekrzosc z nich to tylko jakies artykuly, a pozatym chcialbym z kims porozmawiac wymienic zdanie, nie zawsze znajdzie sie w internecie opowiedz na ktora szukasz informacji, a jak by nie bylo nikogo do tego nie zmuszam, jak wiesz to mozesz napisac, chyba to jest legalne, jak nie wiesz i niechcesz wiedziec to poco tutaj wchodzisz?? Chcesz mi dawac rade to odpusc
PozdraWiam
p.s
A tak pozatym to mozesz tez mi napisac stronke z tym forum, na ktorym przeczytales o takich nielegalnych sposobach,
jakas franca napisala
PozdraWiam
p.s
A tak pozatym to mozesz tez mi napisac stronke z tym forum, na ktorym przeczytales o takich nielegalnych sposobach,
jakas franca napisala
[/b]
zaproponować Ci wypada taką samą radę, jak tem facetowi – szklanka wody – tylko w wym wypadku najlepiej wlej ją do wnętrza komputera, dobrze by było by był on w tym czasie włączony, ale nie jest to warunek konieczny.
maczyk:
a gdzie ja mam takich informacji szukac na wp.pl, na telegazecie strona 715 ???? a moze w 5, 10, 15 mi powiedza???? Ja chcem sie tylko dobrze zabezpieczyc jak facet przed r****ni*m, dzieki Pozdawiam
Z powodu głębi Twoich przemysleń to tylko zaproponować Ci wypada taką samą radę, jak tem facetowi – szklanka wody – tylko w wym wypadku najlepiej wlej ją do wnętrza komputera, dobrze by było by był on w tym czasie włączony, ale nie jest to warunek konieczny.
PS.
"Zabezpieczenie serwera" to raptem paręset wyników w googlach – tak na początek.
a gdzie ja mam takich informacji szukac na wp.pl, na telegazecie strona 715 ???? a moze w 5, 10, 15 mi powiedza???? Ja chcem sie tylko dobrze zabezpieczyc jak facet przed r****ni*m, dzieki Pozdawiam
maczyk:
a kto tu mowi o nielegalnych rzeczach
Ty
maczyk:
najlepiej jak by to byly forum z nielegalnymi rzeczami
a kto tu mowi o nielegalnych rzeczach, ja chce poprostu postawic server i nieiwem jak go zabezpieczyc odpoiwednio chcialbym jakies forum ktore jest tylko wylacznie po to gdzie bede mogl przegladac pytannia i odpowiedzi najruzniejszych osob ktore przez to joz pewnie przeszly i chca pomoc innym ludziom jak ja dzieki
Strona 1 / 1