Ile płaciliście za swoje komputery
Tak jak w temacie
Odpowiedzi: 5
Ja płaciłem za Pentuim III 500, Matrox G400 (16 MB), 64 SDRAM, Monitor SAMSUNG 17'', Płytę Abita BE, 17 GB HDD, sound blaster 128 PCI, cd–rom, mysz, klawę i inne w 2001r 4.800zł
Piotr_Sz:
Sorry za ten post walnołem gafe
czy ja wiem? :wink: – masz prawo nie wiedzieć źe były takie czasy źe 486SX 25Mhz 8MB RAM S3 trio64 kosztował z monitorem 28,000,000 starych złotych czyli 2,800 PLN :lol: 8) :lol:
PS Dziś ceny podobne, ale juź sprzęt niepodobny :lol:
Sorry za ten post walnołem gafe
WERR:
Zgadzam się cenna nic nie mówi ani nic nie wyjaśni tym bardziej źe cenna co kilka/kilkadziesiąt dni się zmienia wiec dawniej moźna było dać za kompa 4000zł a teraz kosztuje on 400zł 8)
Ta tylko zarobki sa te same, ale to juz inna bajka.Grunt zeby komp byl sprawny i nie sprawial klopotow.
Rebe:
Piotr_Sz:
Tak jak w temacie
Biorąc pod uwagę dane z ankiety dotyczącej wieku to znaczna część userów miałaby problem z zawarciem skutecznej umowy kupna, moźe więc powściągnij swą ciekawość. Tym bardziej, źe cena nie swiadczy o niczym, a normą wydaje sie być to by sprzęt kosztował duźo, a system operacyjny, programy i gry to juź ......się ukradnie.
Zgadzam się cenna nic nie mówi ani nic nie wyjaśni tym bardziej źe cenna co kilka/kilkadziesiąt dni się zmienia wiec dawniej moźna było dać za kompa 4000zł a teraz kosztuje on 400zł 8)
Strona 1 / 1