ile kosztuje kurs na konduktora
...tak jak w temacie – nie orientuje się ktoś moźe ile mniej–więcej będzie taki kurs kosztować?...strona pkp niestety nie daje konkretnej odpowiedzi na to pytanie – chyba, źe niestarannie szukam :wink: ...pozdro....czy moze nikt nie zna odpowiedzi na moje pytanko ?? :lol:
Odpowiedzi: 8
–––temat zamkniety–––
a nie uwazasz ze na stronie pkp oprucz informacji jest tez jakiś link KONTAKT więc moze wyslij im e–mail z takim pytaniem
..ok, nie znasz odpowiedzi na moje pytanie...dzieki za jakiekolwiek zainteresowanie...moze ktoś inny bedzie coś na ten temat wiedział...pozdro...P.S : dzięki za linka :wink:gusioo:Control:..nie odpowiednie?? – nie , nie uwazam, bo " o wszystkim", to o wszystkimgusioo:Nie uwaźasz źe to nie odpowiednie forum na tego typu pytania ?
W granicach rozsądku.
www.kzkgop.com.pl/
nie wiemControl:...chociaź napiszcie , źe nie wiecie... :roll:Control:...tak jak w temacie – nie orientuje się ktoś moźe ile mniej–więcej będzie taki kurs kosztować?...strona pkp niestety nie daje konkretnej odpowiedzi na to pytanie – chyba, źe niestarannie szukam :wink: ...pozdro....czy moze nikt nie zna odpowiedzi na moje pytanko ?? :lol:
Control:..nie odpowiednie?? – nie , nie uwazam, bo " o wszystkim", to o wszystkimgusioo:Nie uwaźasz źe to nie odpowiednie forum na tego typu pytania ?
W granicach rozsądku.
www.kzkgop.com.pl/
..nie odpowiednie?? – nie , nie uwazam, bo " o wszystkim", to o wszystkimgusioo:Nie uwaźasz źe to nie odpowiednie forum na tego typu pytania ?
Nie uwaźasz źe to nie odpowiednie forum na tego typu pytania ?
...chociaź napiszcie , źe nie wiecie... :roll:Control:...tak jak w temacie – nie orientuje się ktoś moźe ile mniej–więcej będzie taki kurs kosztować?...strona pkp niestety nie daje konkretnej odpowiedzi na to pytanie – chyba, źe niestarannie szukam :wink: ...pozdro....czy moze nikt nie zna odpowiedzi na moje pytanko ?? :lol:
Strona 1 / 1