Ikony w pasku zadań
Odpowiedzi: 8
Witam.
Do niedawna tez miałam z tym problem, ale poradziłam sobie z nim :) Jak wejdziesz w Moje otoczenie sieciowe, to po lewej stronie powinno byc cos takiego jak "Pokaź ikony dla urządzeń sieciowych UPnP" Jeśli je wyłączysz, przy uruchomieniu kompa pokaźą sie wszystkie ikony w prawym dolnym rogu :)
P.S. masz fajny styl windy :D
Do niedawna tez miałam z tym problem, ale poradziłam sobie z nim :) Jak wejdziesz w Moje otoczenie sieciowe, to po lewej stronie powinno byc cos takiego jak "Pokaź ikony dla urządzeń sieciowych UPnP" Jeśli je wyłączysz, przy uruchomieniu kompa pokaźą sie wszystkie ikony w prawym dolnym rogu :)
P.S. masz fajny styl windy :D
Wpisz w szukajke "pad* explorer*" bo podawałem nazwe programu przywracajacego ikonki po padzie i wznowieniu explorera
dokładnie... ale jak temu zapobieć ?
mam to samo ... czasami się u mnie zdaźa źe zabraknie ikonki (a mimo to program jest uruchomiony) ... np. GG albo Winampa ... to prawdopodbbnie przez wspomaganie w tych programach ...
niektore są zabezpieczone przed padem explorera, jak pada to kasuje ikonki, zabezpieczenie polega ze ikonki owe sie pokazuj po restarcie explorer'a .... moźe chodiz o to ze programy sie na starcie uruchamiaja wraz z explorerem, jak jeszcze sie nie uruchomil i to jest problem
niektore są zabezpieczone przed padem explorera, jak pada to kasuje ikonki, zabezpieczenie polega ze ikonki owe sie pokazuj po restarcie explorer'a .... moźe chodiz o to ze programy sie na starcie uruchamiaja wraz z explorerem, jak jeszcze sie nie uruchomil i to jest problem
heh :)

Jak widać mam wszystko zaznaczone.
A w PPM na pasku –> własciwości mam odznaczone "Ukryj ikony nieaktywne"

Jak widać mam wszystko zaznaczone.
A w PPM na pasku –> własciwości mam odznaczone "Ukryj ikony nieaktywne"
Rockers:
kliknij uruchom i wpisz msconfig. Tam są programy uruchamiane przy starcie.
zakładka "Uruchamianie" :wink: tak dla scicsłości stu procentowej :wink:
A nie masz włączonego ukrywania tych ikon ? PPM na pasku –> własciwości
kliknij uruchom i wpisz msconfig. Tam są programy uruchamiane przy starcie.
Strona 1 / 1