Ikony w Oknach
Mam Taki Problem Mam Xp Homa i chcialbym aby po otwarciu kazdego z katalogów na moim dysku uklad ikon byłw kazdym oknie taki sam a mianowicie zeby kazde otwarte przeemnie okno mialo widok tych plików w tym otwartym oknie na IKONY
czy jest to mozliwe do zrobienia
np okna z filmami otwierają się dłuzej bo wczytuje się ich podglad a ja chcialbym miec widok ustawiony na ikony
pomocy
Pozdrawiam
czy jest to mozliwe do zrobienia
np okna z filmami otwierają się dłuzej bo wczytuje się ich podglad a ja chcialbym miec widok ustawiony na ikony
pomocy
Pozdrawiam
Odpowiedzi: 3
dejajnik:
ok wiem ze tak ale jak to dokładnie zrobic krok po kroku plis
Otwierasz jakieś okno np. Moje Dokumenty. Ustawiasz sobie w tym oknie źądany widok ikon. Następnie menu Narzędzia––>Opcje folderów... Następnie zakładka Widok i na górze w "widoki folderów" klikasz przycisk "zastosuj do wszystkich folderów". Po restarcie okien, wszystkie ikony we wszelkich otwartych oknach będą miały widok jaki sobie zaźyczyłeś.
Bobi:
Opcje folderów – Widok. Najpierw resetujesz widoki, następnie ustawiasz w jednym z katalogów ikony i dajesz "Zastosuj do wszystkich foldrów"
ok wiem ze tak ale jak to dokładnie zrobic krok po kroku plis
pozdrawiam dzieki za aodpowiedz
Opcje folderów – Widok. Najpierw resetujesz widoki, następnie ustawiasz w jednym z katalogów ikony i dajesz "Zastosuj do wszystkich foldrów"
Strona 1 / 1