[Ikony] Problem z ułożeniem ikon w folderze

Problem polaga na tym ze ikony układaja sie w pionie a ni w poziomie :/ nie wiem czemu sie tak dzieje, zrobilo sie to samoczynnie (albo przez przypadek, w co watpie) co moze byc przyczyna i jak to zmienic?? Problem wyglada tak jak na obrazku (podpisy ikon sa widoczne).Pozdrawiam.

Odpowiedzi: 1

Ponieważ widok masz ustawiony na 'Kafelki'. Widok obiektów w folderze możesz zmienić klikając w menu okna w 'Widok' i wybierając pomiędzy: MINIATURY, KAFELKI, IKONY, LISTA, SZCZEGÓŁY.

Aby ustawić taki sam widok we wszystkich folderach to http://www.idg.pl/porada/78939.html

voytas
Dodano
01.04.2007 12:37:43
  • miechoo 01.04.2007 14:06:54

No niby tak, ale czy to kafelki czy ikony czy miniatury, to i tak ikony ułożone są pionowo. Ten sam problem mam w niektórych folderach w Moje Dokumenty i nie idzie zmienić tego w opisany wyżej sposób. Nie wiem dlaczego. Jest moze gdzies opcja jak maja byc ikony ulozone? Pionowo czy poziomo?<br>

• piotrekbmx 01.04.2007 16:07:36

<p>Zrób po prostu przywracanie systemu do momentu kiedy było wszystko w porządku, powinno pomóc.</p><p>&nbsp;</p>

• voytas 01.04.2007 16:43:42

Zresetuj wszystkie foldery do ustawien domyslnych systemu. Opcja jest dostępna w Narzędzie &gt; Opcja folderów &gt; Widok &gt; Resetuj&nbsp;wszystkie foldery&nbsp;

miechoo
Dodano:
01.04.2007 12:31:59
Komentarzy:
1
Strona 1 / 1