ikony pionowo a nie poziomo
Witam wszystkich, może ktoś mi będzie umiał pomóc jestem nowym użytkownikiem windowsa, pewnego razu po włączeniu okna mój komputer coś kliknąłem i poprzestawiało mi ikony z widoku poziomego na pionowy. Teraz nieważne w jaki katalog wejde ikony i foldery poukładane sa z góry w dół a nie od lewej do prawej. Dodaje że nie chodzi o widok "listy" i "szczegóły" ale o widoki "miniatury" "kafelki ikony"
[img]C:\Documents and Settings\Administrator\Pulpit\01.jpg[/img]
Odpowiedzi: 4
Żółty już Ci wskazał odpowiednie miejsce, natomiast ja ze swojej strony prosiłbym, abyś mając jakieś pytanie postarał się założyć własny wątek lub poszukać podobnego. Tak będzie łatwiej dla Ciebie i dla nas również.
Powyłączałeś opcje w Kontach uzytkowników -> zmień sposób logowania
Bobi... a tak z ciekawości... zmienił mi się sposób przedstawienia zamykania systemu - z trzech guzików - w menu rozwijalne... jak to zmienić?
Czy jest to spowodowane aktualizacją systemu czy jakimś moim (przypadkowym ?) działaniem? :/
Właściwości pulpitu - wygląd - zaawansowane - element - rozmieszczenie poziome. Jaką tam masz wartość wpisaną?
-
[quote=Bobi]Właściwości pulpitu - wygląd - zaawansowane - element - rozmieszczenie poziome. Jaką tam masz wartość wpisaną?[/quote] Rozmieszczenie poziome i pionowe po 43 Już tu kombinowałem :mryellow: i nic z tego ](*,) mam zdjęcie jak to wygląda ale nie wiem jak wstawić do forum :-# :-&
Strona 1 / 1