ikony pionowo a nie poziomo

Witam wszystkich, może ktoś mi będzie umiał pomóc jestem nowym użytkownikiem windowsa, pewnego razu po włączeniu okna mój komputer coś kliknąłem i poprzestawiało mi ikony z widoku poziomego na pionowy. Teraz nieważne w jaki katalog wejde ikony i foldery poukładane sa z góry w dół a nie od lewej do prawej. Dodaje że nie chodzi o widok "listy" i "szczegóły" ale o widoki "miniatury" "kafelki ikony" [img]C:\Documents and Settings\Administrator\Pulpit\01.jpg[/img]

Odpowiedzi: 4

Żółty już Ci wskazał odpowiednie miejsce, natomiast ja ze swojej strony prosiłbym, abyś mając jakieś pytanie postarał się założyć własny wątek lub poszukać podobnego. Tak będzie łatwiej dla Ciebie i dla nas również.
Bobi
Dodano
11.06.2007 03:11:34
Powyłączałeś opcje w Kontach uzytkowników -> zmień sposób logowania
Żółty
Dodano
11.06.2007 03:05:35
Bobi... a tak z ciekawości... zmienił mi się sposób przedstawienia zamykania systemu - z trzech guzików - w menu rozwijalne... jak to zmienić? Czy jest to spowodowane aktualizacją systemu czy jakimś moim (przypadkowym ?) działaniem? :/
XanTyp
Dodano
11.06.2007 02:54:54
Właściwości pulpitu - wygląd - zaawansowane - element - rozmieszczenie poziome. Jaką tam masz wartość wpisaną?
Bobi
Dodano
11.06.2007 02:40:41
  • henq 11.06.2007 20:32:31

[quote=Bobi]Właściwości pulpitu - wygląd - zaawansowane - element - rozmieszczenie poziome. Jaką tam masz wartość wpisaną?[/quote] Rozmieszczenie poziome i pionowe po 43 Już tu kombinowałem :mryellow: i nic z tego ](*,) mam zdjęcie jak to wygląda ale nie wiem jak wstawić do forum :-# :-&

henq
Dodano:
10.06.2007 21:30:06
Komentarzy:
4
Strona 1 / 1