Ikony na pulpicie
Co jakiś czas przewaźnie przy zamykaniu jakigoś pliku lub folderu ekran miga i wszystkie ikony na pulpicie zmieniają się na na ikonę domyślną, a później po kolei
wracają do swoich normalnych obrazów.
Co z tym zrobić.
wracają do swoich normalnych obrazów.
Co z tym zrobić.
Odpowiedzi: 9
To spróbuj zmienic na Avast...ale nie obiecuje źe pomorze
mam Nortona Internet Security
Avast mało zajmuje pamieci :wink: Czasami najlepsze kompy spowalnia antywir...nie twierdze źe to to ale dobrze spróbowac
mam procesor Athlon 2500 barton i 512 pamięci
Przy takich parametrach, to cięćko aby Antyvirus spowalniał kompa. Ja mam połowe RAM mniej i mi nie spowalnia. Mam Avasta.
Jaki masz program antywirusowy>> bo moźe on zbyt spowalnia ci PC. Spróbuj go odinstalowac i wtedy zobacz... polecam tez odinstalowac troche programów które działają cały czas w tle...Wpisz równiez w start/uruchom polecenie msconfig i tam w zakładce uruchamianie odznacz niepotrzebne programy uruchamiające się razem z startem systemu...
Innych pomysłow juź nie mam :wink:
Innych pomysłow juź nie mam :wink:
Moźe jakis wirusik wdarł się w nasze szeregi? Radzę kompa przeskanować porządnie i gruntownie. Oczyścić C:Documents and Settings[uźytkownik]Ustawienia lokalneTemp ze śmieci. Przeskaować kompa na Spam. Jeśli to nie pomoźe, to trzeba zrobic formata :–(. A jeśli on nie pomoźe, to moze znaczyć (jeśli się to dzieje po jakimś czasie od właczenia), cos sie Tobie w kompie przegrzewa (proc lub grafa).
heh dokupic wiecej... albo pozamykac niepotrzebne procesy
mam procesor Athlon 2500 barton i 512 pamięci
Moźe dokupić pamięci np. ?
Strona 1 / 1