IKONY NA PULPICIE ORAZ W FOLDERACH – POMOCY!!!

jak zmienić rozmiar siatki na pulpicie jak wyrównuje ikony do siatki to robią mi się tylko trzy rzędy jest to pozostałość po kalendarzu (screen calendar) jak mogę przywrócić poprzedni stan ? jeszcze opisy ikon nie zawijają sie tylko są widoczne w jednej lini w całości.
Pozatym zostaly zmodyfikowane ikony w folderach i zachowuja sie podobnie jak ikony pulpitu.

Czy ktos moze mi pomoc w tym temacie? Prosze o to bowiem mam nie swoj komputer i nie che oddawac w takim stanie.

Dodam iz przywracanie systemu mialem wylaczone wiec nie moge nawet przywrocic do stanu poprzedniego.

Dziekuje za kazda wskazowke

Odpowiedzi: 3

Serdeczne podziekowania. Pomogło.

W sumie okazało się iź to takie proste......
Darek_30
Dodano
24.01.2006 21:42:27
Cierpliwości.
HKEY_CURRENT_USER\Control Panel\Desktop\WindowMetrics i wartosci IconSpacing i IconVerticalspacing, domyślnie mają –1125 (rozm. 43)
To samo mozna zmienić przez, własciwosci ekranu – wygląd – wyglad zaawansowane – rozmieszczenie ikon.
Bobi
Dodano
24.01.2006 20:55:39
Cierpliwości.
HKEY_CURRENT_USER\Control Panel\Desktop\WindowMetrics i wartosci IconSpacing i IconVerticalspacing, domyślnie mają –1125 (rozm. 43)
To samo mozna zmienić przez, własciwosci ekranu – wygląd – wyglad zaawansowane – rozmieszczenie ikon.
Bobi
Dodano
24.01.2006 20:55:39
Darek_30
Dodano:
24.01.2006 20:29:44
Komentarzy:
3
Strona 1 / 1