Ikona usuń!
Niestety ale na pulpicie mam inną ikonę niźdomyślnie więc klikam PPM na pulpit właściwości pulpit i dostosuj pulpit i tam daje domyślna ikona na haśok i zmienia się brazek na domyślny ale kiedy daje zastosuj czy tam ok to na pulpicie nadal jest taka sama jaka była ale juź w tamtym okienku jest narmalna ale niestety kiedy dam inną ikonkę to się zmienia! Co robić!
Odpowiedzi: 10
Dzięki bardzo a wiesz moźe cosik albo znasz kogoś kto ma taką płytę jak ja :
MSI 865PE Neo2 Platinum (Prescott)
Bo wpadłem na taki bajer źe se moge predkością procka kręcić źe w ogóle go nie słuchać albo wyje jak wściekły!
MSI 865PE Neo2 Platinum (Prescott)
Bo wpadłem na taki bajer źe se moge predkością procka kręcić źe w ogóle go nie słuchać albo wyje jak wściekły!
Moźesz ją wyłączyć w services.msc
Tak myślałem bo wczoraj instalowałem WMP10 i nie miałem wcześniej nic takiego.
Ale najciekawsze wyłączyłem bo przez MZ (Menadźer zadań) i net mi szybciej chodzi :P
Ale najciekawsze wyłączyłem bo przez MZ (Menadźer zadań) i net mi szybciej chodzi :P
Shell wygląda na poprawny, Hijack nie powinien pokazywać tego wpisu, ale widocznie moga mu niepasowac małe/duźe litery w nazwie, inna moźliwosć to taka ze coś tam po explorerze jest, róźnego typu śmieci w ten sposób startują.
wdfmgr.exe to windowsowy plik od WMP10, uruchamia usługę Windows User Mode Driver Framework
wdfmgr.exe to windowsowy plik od WMP10, uruchamia usługę Windows User Mode Driver Framework
Od razu trzeba było tak pisać :D
Wydaje mo sie źe ten plik jest częścią Microsoft Windows media player 10, ale musisz poszukać w google info o tym pliku.
Wydaje mo sie źe ten plik jest częścią Microsoft Windows media player 10, ale musisz poszukać w google info o tym pliku.
Pochwała dla bobi–ego za logikę.
Zrobiłem sobie tak miałem ikonki visty i zmieniłem je ale chciałem wrócić do zwykłych innym programem i wróciłem ale został mi kosz i tym pierwszym progsem udało mi się.
A tak pozatym co do loga to mnie nie pokoi to:
Co oznacza aplikacja wdfmgr.exe
Zrobiłem sobie tak miałem ikonki visty i zmieniłem je ale chciałem wrócić do zwykłych innym programem i wróciłem ale został mi kosz i tym pierwszym progsem udało mi się.
A tak pozatym co do loga to mnie nie pokoi to:
F2 – REG:system.ini: Shell=explorer.exe Unknown
Unknown F2 – REG:system.ini: Shell=explorer.exe the following information has been found about this entry: .
Visitor's assessment: 2.5 (Safe.) Unknown application.
Co oznacza aplikacja wdfmgr.exe
Widocznie nie mogę sie doczytać konkretnych informacji z jego postu :wink:
sh@dow, chyba jednak nie jest tak jak to sobie wydedukowałeś.
Pewnie autor uźywa jakiegos programu do zmiany wyglądu systemu, w tym programie ustawił sobie jakas tam ikonkę kosza, chcąc ją zmienić juź nie skorzystał z rzeczonego programu, a uźył windowsowego dostosowywania.
Efekt jaki jest kaźdy widzi, zresztą koniec tych wróźb. ;]
Pewnie autor uźywa jakiegos programu do zmiany wyglądu systemu, w tym programie ustawił sobie jakas tam ikonkę kosza, chcąc ją zmienić juź nie skorzystał z rzeczonego programu, a uźył windowsowego dostosowywania.
Efekt jaki jest kaźdy widzi, zresztą koniec tych wróźb. ;]
Przeczytaj sobie jeszcze raz to co napisałeś.
Moim zdaniem chodzi ci o to źe nie moźesz zmienić tła pulpitu.
Jeśli o to ci chodzi to poszukaj sobie w szukajce na forum, było o tym wiele razy.
A jeźleli o zmianę ikon to tez w szukajce
Zrób sobie teź loga HijackThis (przyklejony na forum temat)
Uźywaj przycisku "Zmień"
Moim zdaniem chodzi ci o to źe nie moźesz zmienić tła pulpitu.
Jeśli o to ci chodzi to poszukaj sobie w szukajce na forum, było o tym wiele razy.
A jeźleli o zmianę ikon to tez w szukajce
Zrób sobie teź loga HijackThis (przyklejony na forum temat)
Uźywaj przycisku "Zmień"
W KAŻDEJ SYTUACJI CZŁOWIEK SAM SE RADZIĆ MUSI!!!!
P.S.
Jak zmieniacie ikonki to tylko jednym programem!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
P.S.
Jak zmieniacie ikonki to tylko jednym programem!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Strona 1 / 1