IE
Hejka.
Od pewnego czasu mam pewien problem :( , IE w czasie przegladania wyłancza mi sie sam , tzn. znika .
Pewnie myślicie źe raklamy otórz mi sie nie wydaje poniewaź uźywam : adaware 6 profesional ,Spybot – Search & Destroy ,CWShredder, oraz pande tą najnowszą 2005, wiecie co moźe być przyczyna tego felerka ?
Od pewnego czasu mam pewien problem :( , IE w czasie przegladania wyłancza mi sie sam , tzn. znika .
Pewnie myślicie źe raklamy otórz mi sie nie wydaje poniewaź uźywam : adaware 6 profesional ,Spybot – Search & Destroy ,CWShredder, oraz pande tą najnowszą 2005, wiecie co moźe być przyczyna tego felerka ?
Odpowiedzi: 14
Rebe nie denerwuj sie sory , chce tylko zeby mi ktoś pomógł nie , pisze tu po to zeby ci na złość robic :(
ps. dobra wracają do tematu juź pisze o błedach !
Jak zamykałem IE teraz mi wyskoczył błąd :
ps. mam nadzieje ze dobrze tu to napisałem :(
jak cos to prosze na gg 2772376
ps. dobra wracają do tematu juź pisze o błedach !
Usługa Panda Firewall Service zakończyła działanie; wystąpił następujący błąd:
Niepoprawna funkcja.
Aby znaleźć więcej informacji, zobacz http://go.microsoft.com/fwlink/events.asp w Centrum pomocy i obsługi technicznej.
Typ zdarzenia: Błąd
Źródło zdarzenia: Service Control Manager
Kategoria zdarzenia: Brak
Identyfikator zdarzenia: 7023
Data: 2004–11–27
Godzina: 00:17:30
Uźytkownik: Brak
Komputer: APOCALIPSE
Opis:
Usługa Usługi IPSEC zakończyła działanie; wystąpił następujący błąd:
Zamierzana operacja nie jest obsługiwana dla typu obiektu, do którego się odwołała.
Aby znaleźć więcej informacji, zobacz http://go.microsoft.com/fwlink/events.asp w Centrum pomocy i obsługi technicznej.
Jak zamykałem IE teraz mi wyskoczył błąd :
IEXPlorer.exe – błąd aplikacji
Instrukcja spod "0x77f62a84" odwołuje sie do pamięci "0x54542f3c". Pamięć nie moźe być "written" .
kliknij ok aby przerwać działanie aplikacji
ps. mam nadzieje ze dobrze tu to napisałem :(
jak cos to prosze na gg 2772376
adi_xx3:
w systemowych mam 7 Błąd , a tak to mam same Informacje
Poniewaź w moim iweku nie naleźy się denerwować to tylko Ci zasugeruję byś moźe ten bład przytoczył – wraz z informacjami o szczególach , które pod ppm sa do uzyskania.
Jednak dalsze drązenie tematu zostawiam innym – zbyt szanuję własne zdrowie.
adi_xx3:
Poniewaź w moim iweku nie naleźy się denerwować to tylko Ci zasugeruję byś moźe ten bład przytoczył – wraz z informacjami o szczególach , które pod ppm sa do uzyskania.
Jednak dalsze drązenie tematu zostawiam innym – zbyt szanuję własne zdrowie.
panel sterowania – narzędzia administracyjne – podgląd zdarzeń.
a gdzie to jest ??:( , bo sie krece moźna dokładne namiary ???
adi_xx3:
nie wiem gdzie tam sa logi ;/
To lista zdarzen w Podgladzie Zdarzen
Poszukaj tam tych ktore odwoluja sie do IE
nie wiem gdzie tam sa logi ;/
adi_xx3:
nie zawsze sie pokazuje bład IE ale nie powiem pokazuje sie , wiec co to moźe byc pomoźcie , bo juz nei wiem jak mam zabezpieczyć kompa , czy on naprawde jest taki dziurawy :(
McScr@by:
Jakieś błędy się pojawiają przed zniknięciem .
Patrzałeś w Podglądzie zdarzeń czy jest jakiś błąd dotyczący IE.
Przeciez w cytowanej odpowiedzi jest ścieźka, którą follow the white rabbit podąźyć wypada. Tyle, ze trzeba jakiś wysiłek łoźyć i przeczytać tę odpowiedź, a nie patrzeć tylko na swoje łwasne wypowiedzi.
Sprawdizłeś logi ?
Co w nich jest ?
nie zawsze sie pokazuje bład IE ale nie powiem pokazuje sie , wiec co to moźe byc pomoźcie , bo juz nei wiem jak mam zabezpieczyć kompa , czy on naprawde jest taki dziurawy :(
Chkdsk i sfc nie jest panaceum na wszystko tak jak i scan na szkodniki,ale w takim przypadku warto sprawdzić czy pliki wszystkie sa i nie uszkodzone.
Zawsze podejrzewam w pierwszej kolejności szkodniki i zawsze robie pierwsze scan kompa.
Chkdsk i sfc nie jest panaceum na wszystko tak jak i scan na szkodniki,ale w takim przypadku warto sprawdzić czy pliki wszystkie sa i nie uszkodzone.
Zawsze podejrzewam w pierwszej kolejności szkodniki i zawsze robie pierwsze scan kompa.
JN:
A moźe wystarczy z uruchom komenda chkdsk /f sfc /scannow i do tego defragmentacja dysku.
Niestety JN te polecenia nie sa panaceum na wszelkie dolegliwosci
adi_xx3: Masz pewnosc ze system jest wolny od wszelkiej masci syfu ??
Zerknij do podgladu ??
Przed zamknieciem nie ma informacji o bledzie iexplorer.exe ??
A moźe wystarczy z uruchom komenda chkdsk /f sfc /scannow i do tego defragmentacja dysku.
Jakieś błędy się pojawiają przed zniknięciem .
Strona 1 / 1