ie zawiesza system

Często mam tak, źe jak wchodzę na jakąś
stronę, to ie mi zawiesza
system, innym razem po wejściu na tą samą
stronę tak się nie dzieje.
Nie mogę zrobić zupełnie nic, nawet zakończyć ie
z managera zadań, komp
się wiesza całkowicie, a zawieszenie xp
normalnie mi się nie zdarza.
Jaki jest sposób na ie, aby tego uniknąć? Miał
ktoś podobny problem?

próbowałem ściągnąć pełną wersję ie, bo ona miała chyba opcję napraw podczas instalacji. Szukałem na stronie

http://www.microsoft.com/isapi/redir.dll?prd=ie&pver=6&ar=msnhome

Ale tam jest tylko sp#1 do ie. jak go uruchomiłem, to wypisał komunikat, źe wykryto nowszą wersję ie w systemie i instalator zakończył pracę.. Proszę więc o podanie strony gdzie by była pełna wersja ie do ściągnięcia, lub ewentualnie jak naprawić zainstalowaną ie, źeby sobie doinstalował to, czego mu brakuje. Jaka jest oficjalna lub nieoficjalna strona ie? Chętnie bym potestował inne przeglądarki, ale nie mogę, bo ze screenreaderami czyli programami udźwiękawiającymi komputery osobom niewidomym działa tylko ie, więc mam wybór albo ie albo nic. moja wersja ie to wersja 6.0.2900.2180.xpsp_sp2_gdr.050301–1519ic

Odpowiedzi: 1

O tym w jaki sposób – poprzez wpisanie komendy w uruchom – przywrócić IE w wersji instalacyjnej przy uźyciu płyty instalatora XP znajdziesz informacje w archiwum – najpewniej dział XP – m.in. rozwiązanie to podawał EL NINO .
Pamietać tylko musisz , źe po tej operacji nalezy IE zaktualizować poprawkami z microsoft update.
Rebe
Dodano
08.08.2005 08:51:58
yxpodols
Dodano:
08.08.2005 01:30:09
Komentarzy:
1
Strona 1 / 1