IE wstecz
Mam problem....w IE nie dziala mi prtzysicsk wstecz i dalej ... nie wiem co jest tak samo w avant browser....pomocy...co z tm zrobic ?? :(:(
Odpowiedzi: 17
Ale o to chodzi źe nie masz go posiadać. Czyli wszycho dobrze jest. Mozliwe źe to jakis syf blokuje te przyciski. Tak sie tylko zastanawiam ale mysle ze to tez moze byc przyczyną.
i wszytskie przeglądarki szlag trafil....przyciski wstecz i dalej....jak nie działały ni 0 poprawy :P gdybym mial ten folder: Internet Explorer\Restrictions masz Dword >> NoNavButtons jak mowil Bobi_robert to byloby dobrze a ja tego folderu nie p[osiadam :P
Dzięki za info i przepraszam za tą starość. Chyba nie jest tak źle z tobą jeszcze :wink:
Damianos – kliknij na pomoc w AB i jak ciut przewiniesz w dół to Ci się tabelka pokaźe z rysunkami gestów. Tyle, źe w opcjach AB – w menu narzedzia – trzeba wybrać przyciski myszy i zaptaszyć 'włacz gesty".
Damianos:
A co to są gesty myszy bo nie rozumiem
To cos jak szczurek, ktory przy rozmowie rapetkami wymachuje.
A co to są gesty myszy bo nie rozumiem
Damianos jakoś związku nie widzę. Rebe pisał o gestach myszy, zaś vacoss15 o przycisku co ni jak nie ma sie do siebie.
vacoss15:
Mam problem....w IE nie dziala mi prtzysicsk wstecz i dalej ... nie wiem co jest tak samo w avant browser....pomocy...co z tm zrobic ?? :(:(
Oj Rebe starzejesz sie
A w Avancie gesty myszy " wstecz" teź nie działają?
halo??? czy mi jesczcze ktos pomoze :(:( please...powoli blokada wstecz robi sie irytująca i denrerwujacy...please pomocy
nic mi nie znalazło.... ;;/
Przeszukaj rejestr i sprawdz czy w ogolne gdzies masz taka wartosc NoNavButtons
Szukajka w rejestrze to CTRL + F, najpierw podswietlasz z lewego okna na samej gorze Moj komputer a potem szukasz
Szukajka w rejestrze to CTRL + F, najpierw podswietlasz z lewego okna na samej gorze Moj komputer a potem szukasz
nieniejszym oświadczam :p iz w HKEY_CURRENT_USER\Software\Policies\Microsoft\ – nie posiadam folderu – Internet Explorer\Restrictions masz Dword >> NoNavButtons i co tyra??:P
Start/Uruchom >> regedit
Teraz idziesz po kolei po kluczach i w HKEY_CURRENT_USER\Software\Policies\Microsoft\Internet Explorer\Restrictions <
Teraz idziesz po kolei po kluczach i w HKEY_CURRENT_USER\Software\Policies\Microsoft\Internet Explorer\Restrictions <
start––>uruchom––>regedit
sorx...ale jestem ułomny :: gdzie tego szukac....moze jakis programik do pomocy ??:P:P :D
Poszukaj w rejestrze czy w HKEY_CURRENT_USER\Software\Policies\Microsoft\Internet Explorer\Restrictions masz Dword >> NoNavButtons, wartosc 1
Jesli tak to usun albo wartosc zmien na 0
Jesli tak to usun albo wartosc zmien na 0
Strona 1 / 1