IE i Outlook Express nie działają wina--NetscapeDispatchWnd

Od kilku dni na firmowym komputerze jest duży problem Przeglądarka IE i Outlook Express przestają działać np : po godzinie lub trzech . Jedynym wyjściem z sytuacji jest restart systemu . Jak daje uruchom ponownie to wyskakuje mi komunikat NetscapeDispatchWnd kończy pracę . Mój antywirus nie wykrywa żadnych wirusów Proszę o pomoc

Odpowiedzi: 6

Witam !!! Ja odinstalowałem IE 8 i problem zniknął !!! P.S : NARAZIE
leonczart
Dodano
02.07.2009 03:24:30
Nie wiem czy to rozwiąże problem, ale w Dane aplikacji skasowałem katalog Second Life. To może być przyczyna, ale wszystko się wyjaśni w czasie. Pozdrawiam
Focus88
Dodano
29.06.2009 21:49:46
Witam Mam ten sam problem. Kiedy wyłączam komputer pojawia się komunikat, że Windows kończy pracę NetscapeDispatchWnd. Z tego co zdążyłem się zorientować jest to wina Second Life. Miałem ten program kiedyś zainstalowany więc może być. Tyle tylko, że za nic nie mogę sobie z tym poradzić. Próbowałem nawet rozwiązać problem w Narzędziu konfiguracji systemu, ale tam także nic nie ma. Wirus to też na pewno nie jest, więc się nie obawiam, lecz w tym sęk, że czasem nie chce się wyłączyć komputer. Log sprawdzałem na www.hijackthis.de i wszystko jest w porządku. Może jest ktoś na forum kto potrafi naprawić ten błąd? Z góry dziękuję. Pozdrawiam
Focus88
Dodano
28.06.2009 19:57:25
Masz rację . Ja cały czas próbuję coś kombinować . Dzisiaj odinstalowałem IE 8 ponieważ ten problem mi występuje właśnie od chwili zainstalowania nowej przeglądarki . Zobaczymy .
leonczart
Dodano
28.06.2009 02:02:39
Najwyraźniej dobrze widzisz. Na IDG też nikt chyba nie jest wstanie ci pomóc... Ale skoro miałeś czas napisać ten żal tutaj, to może znajdziesz czas, aby i tam i tu - stawić te linki do logów z ComboFixa i HiJacka - skoro szukasz pomocy na dwóch forach, to może przyłóż się nieco samemu do rozpoczęcia kombinowania jakiejś pomocy?
XanTyp
Dodano
27.06.2009 12:00:06
Widzę że nikt nie jest w temacie !!! Proszę o pomoc !!!!
leonczart
Dodano
27.06.2009 11:34:54
leonczart
Dodano:
26.06.2009 10:22:45
Komentarzy:
6
Strona 1 / 1