IE-8 nie łaczy się i nie otwiera stron...

Witam wszystkich. Mam laptopa Dell Inspiron 1501, Windows XP HE + SP3. Komputer jest ustawiony na automatyczne pobieranie aktualizacji krytycznych. Ostatnią aktualizacje mam pobraną 10.11.09. Od znajomego dowiedziałem się,ze już po tej dacie były następne poprawki. Chcąc to sprawdzić chciałem otworzyć IE-8, niestety po kliknięciu strona otwiera się ale nie może się połączyć z IE. Z tej otwierającej się strony nic nie chce się połączyć. Inne przeglądarki , np.FF otwierają się bez problemu. Teraz z Centrum XP też jestem przez nią połączony. Niestety tylko przez IE mogę zobaczyć jak wyglądają u mnie aktualizacje i czy wszystkie dostępne dla tego komputera zostały pobrane. Nie wiem czy przyczyna leży po stronie mego komputera,czy jest jakaś awaria na serwerze Microsoftu. Bardzo proszę o pomoc w wyjaśnieniu tej sprawy i jeśli to mój komputer "jest winny" pomóc mi usunąć przyczynę tego stanu.#-o Za pomoc z góry dziękuję i pozdrawiam.

Odpowiedzi: 2

Opisz swój problem dokładniej
arkadiusz1410
Dodano
17.11.2009 02:51:47
[quote=andrzy3xp]Chcąc to sprawdzić chciałem otworzyć IE-8, niestety po kliknięciu strona otwiera się ale nie może się połączyć z IE. Z tej otwierającej się strony nic nie chce się połączyć.[/quote] Wybacz, kolego, ale nic nie kapuję. Możesz jaśniej ? Może nie może się połączyć z Microsoftem ? A inne strony otwierasz normalnie ?
Ucho
Dodano
16.11.2009 23:28:36
andrzy3xp
Dodano:
16.11.2009 20:22:10
Komentarzy:
2
Strona 1 / 1