IE-8 nie łaczy się i nie otwiera stron...
Witam wszystkich.
Mam laptopa Dell Inspiron 1501, Windows XP HE + SP3.
Komputer jest ustawiony na automatyczne pobieranie aktualizacji krytycznych. Ostatnią aktualizacje mam pobraną 10.11.09. Od znajomego dowiedziałem się,ze już po tej dacie były następne poprawki. Chcąc to sprawdzić chciałem otworzyć IE-8, niestety po kliknięciu strona otwiera się ale nie może się połączyć z IE. Z tej otwierającej się strony nic nie chce się połączyć. Inne przeglądarki , np.FF otwierają się bez problemu. Teraz z Centrum XP też jestem przez nią połączony. Niestety tylko przez IE mogę zobaczyć jak wyglądają u mnie aktualizacje i czy wszystkie dostępne dla tego komputera zostały pobrane. Nie wiem czy przyczyna leży po stronie mego komputera,czy jest jakaś awaria na serwerze Microsoftu.
Bardzo proszę o pomoc w wyjaśnieniu tej sprawy i jeśli to mój komputer "jest winny" pomóc mi usunąć przyczynę tego stanu.#-o
Za pomoc z góry dziękuję i pozdrawiam.
Odpowiedzi: 2
Opisz swój problem dokładniej
[quote=andrzy3xp]Chcąc to sprawdzić chciałem otworzyć IE-8, niestety po kliknięciu strona otwiera się ale nie może się połączyć z IE. Z tej otwierającej się strony nic nie chce się połączyć.[/quote] Wybacz, kolego, ale nic nie kapuję. Możesz jaśniej ? Może nie może się połączyć z Microsoftem ? A inne strony otwierasz normalnie ?
Strona 1 / 1