Idea/Orange a napis...
Pytanie na które są skrajne odpowiedzi. Czy jak idea juz sie przefarbuje na Orange to na wyswietlaczach pojawi sie napis Orange czy nie??? Chodzi oto iz czesc uwaza ze trezba w tel cos zrobic inni ze sim wymienic jak to jest???
Odpowiedzi: 8
oto co oficjalnie Idea mi odpisala
Witam.
Zamiana logo Idea na logo Orange zostanie wykonana automatycznie na wszystkich kartach Simteligent, a pozostali klienci nadal będą mieli napis Idea, ale bezpłatnie będą mogli pobrać logo Orange ze strony WWW
Pozdrawiam.
Marcin Dubikowski
Pion Obsługi Klienta
TYLKO CO TO TEN SIMINTELIGENT??? JAK TO SPRAWDZIC CZY SIE MA??
Witam.
Zamiana logo Idea na logo Orange zostanie wykonana automatycznie na wszystkich kartach Simteligent, a pozostali klienci nadal będą mieli napis Idea, ale bezpłatnie będą mogli pobrać logo Orange ze strony WWW
Pozdrawiam.
Marcin Dubikowski
Pion Obsługi Klienta
TYLKO CO TO TEN SIMINTELIGENT??? JAK TO SPRAWDZIC CZY SIE MA??
nie bo to jest tajemnieca i nie mozna o tym mówic nikt o tym nie wie poza zainteresowanymi a inni bedą mieli niespodzianke (przynajmniej takie były zaozenia)
aha i jak by nie było nikt z wiarygodnych zródeł tego co było pisane wyzej nie potwierdzi
aha i jak by nie było nikt z wiarygodnych zródeł tego co było pisane wyzej nie potwierdzi
powiedzcie o co chodzi bo nie jestem w temacie
kurcze a jeszcze mam u nich telefon ale sobie nagrzebalem... kurde teczke mi zaloza!!!
G**** polane sokiem malinowym nadal jest tym samym g****.sdz:25,09,2005r. godzina 0.00 urodzil sie niejaki Orange podobno brat zmarłej niedawno św. Idei roznia sie kolorem co wskazuje na nie tego samego ojca...
ty te informacje sa tajne i bardzo dobrze chronione przez bezpiekę centertela :) więc nie mów o tym głosno bo cie na przesłuchanie wezmą :)
aha czyli noc z 24,09,2005r. godzina 24.00 zmarla wszystkim dobrze znana IDEA R.I.P :(
25,09,2005r. godzina 0.00 urodzil sie niejaki Orange podobno brat zmarłej niedawno św. Idei roznia sie kolorem co wskazuje na nie tego samego ojca...
25,09,2005r. godzina 0.00 urodzil sie niejaki Orange podobno brat zmarłej niedawno św. Idei roznia sie kolorem co wskazuje na nie tego samego ojca...
no jesli trzeba by było sim wymieniać albo cos w telefonie zmieniać to nie uwazasz ze juz by o tym powiadamiali. na 99% jednego dnia usniesz z ideą a obudzisz sie w orange.
Pozatym z telefonami cyfrowymi jest tak ze jesli operator musi cos w sofcie zmieniac to nawet Cię wzywac nie musi tylko najwyzej przysle Ci sms zebyś wylonczył i wlonczył telefon
Pozatym z telefonami cyfrowymi jest tak ze jesli operator musi cos w sofcie zmieniac to nawet Cię wzywac nie musi tylko najwyzej przysle Ci sms zebyś wylonczył i wlonczył telefon