HTML rozdzielczość strony...
Stworzyłem swoją stronę www, jednak w rozdzielczości 600x800 wygląda zupełnie inaczej niź 1024x768 ! Co zrobić, źeby wyświetlała się poprawnie w obydwóch rozdzielczościach? Zastosowałem na niej tagi które co do pixela ustalają pozycje obrazków, dlatego w dwóch innych rozdzielczościach róźnie to wygląda, a przecieź uźytkownicy uźywają róźnych rozdzielczości.
Odpowiedzi: 9
program do robienia logo to wg mnie najlepiej Adobe Image Styler ...
Serio??! :shock: To gratulacje! Ja bym nie umiał w FP tak robić.
Szukam dobrego programu do robienia logo na stronie (tzn. taki baner mojej strony na samej górze, gdzie będze napisana nazwa strony itd.)
Szukam dobrego programu do robienia logo na stronie (tzn. taki baner mojej strony na samej górze, gdzie będze napisana nazwa strony itd.)
:–) ja lubie i uzywam tylko FP. W nim powstało CentrumXP.pl
FP jest niewygodny i uciąźliwy. Do edycji uźywam EZ Html...
uzyj jakiegos programu np FrontPage
No właśnie jak widzisz jestem początkującym webmasterem i niezabardzo potrafiłbym zrobić to w tabelach :( Nawet nie wiem do końca jakby to miało wyglądać...
cala ta strone mozna zrobic korzytstajac z tabel. Nie musisz sie odnosic do pozycji podanych w pixelach. Mógłbyś oczywiście napisać skrypt przesuwające wszytsko na stronie w zalezności od szerokości okna, ale to naprawde nie ma sensu.
www.chojrak.humor.pl[/url]
podaj adres strony
Strona 1 / 1