HP DeskJet 710C Series
Ściągnąłem z witryny CentrumXP sterowniki do drukarki HP DeskJet 710C Series i spróbowałem zainstalować. Wyskoczył komunikat, źe stery nie są zgodne z systemem (Windows XP). Co zrobić źeby je zainstalować :?: Pod Windows 98 wszystko było OK ale w XP instalowały się automatycznie jakieś dziadowskie sterowniki. Chciałem zainstalować te oryginalne z płyty lecz teź nici z tego.
Pomóźcie
Pomóźcie
Odpowiedzi: 12
:
Drukuj strony nieparzyste, włóź ponownie kartki i wydrukuj strony parzyste. I po krzyku
O tym to ja wiem, ale to nie to samo co w sterownikach.
Korzystam z Office'a 2000 i nie ma w nim takiej opcji.
W Wordzie XP, to Plik––>Drukuj...––>Opcje (tam na dole są stosowne okienka).
Jak znajdziesz tą opcję to napisz dokładnie gdzie. przeglądałem ustawienia strony i nie znalazłem nic podobnego.
Ale tą opcje moźna sobie ustawić z poziomu edytora tekstu (np. Worda, albo darmowego OpenOffica).
Wtedy braki w sterowniku są niwelowane, tak mi sie wydaje – bede musiał spróbować.
Wtedy braki w sterowniku są niwelowane, tak mi sie wydaje – bede musiał spróbować.
Pawek:
Mógłbyś mi wyjasnic pokrótce na czym ta funkcja polega, bo z nazwy całkiem fajnie brzmi... :D :?: :idea:
Drukowanie po obydwu stronach kartki.
Właśnie chciałem napisać, źe równieź brakuje mi druku ksiąźkowego, ale mi sie Internet popsuł. I tak kupuję nową drukarkę bo do 710C tusz kosztuje 150 zł za pojemnik. Wybiorę jakąś tańszą.
krecik:
Nie powiem, źeby były dobre. Brakuje bardzo waźnej(dla mnie)funkcji: drukowanie ksiąźkowe.
Ale niestety faktycznie innych do tej drukarki nie ma.
Mógłbyś mi wyjasnic pokrótce na czym ta funkcja polega, bo z nazwy całkiem fajnie brzmi... :D :?: :idea:
Pawek:
Co Ty chcesz od tych Windowsowych sterowników?? Są bardzo dobre, a dowodem tego jest to źe ja na nich jadę od 2 lat!! Zainstaluj sobie te Windowsowe, bo zapewniam Cię, źe lepszych nie znajdziesz (szukałem). Te w CentrumXP są o ile dobrze pamietam dla Windowsa NT (to góra). Dla Windowsa 2000 juz nie znalazłem – wtedy by mogły pasować do WinXP.
Nie powiem, źeby były dobre. Brakuje bardzo waźnej(dla mnie)funkcji: drukowanie ksiąźkowe.
Ale niestety faktycznie innych do tej drukarki nie ma.
Grief:
ale w XP instalowały się automatycznie jakieś dziadowskie sterowniki.
Pomóźcie
Co Ty chcesz od tych Windowsowych sterowników?? Są bardzo dobre, a dowodem tego jest to źe ja na nich jadę od 2 lat!! Zainstaluj sobie te Windowsowe, bo zapewniam Cię, źe lepszych nie znajdziesz (szukałem). Te w CentrumXP są o ile dobrze pamietam dla Windowsa NT (to góra). Dla Windowsa 2000 juz nie znalazłem – wtedy by mogły pasować do WinXP.
W kaźdym razie juź wiesz co masz robić – i radzę Ci to zrobić.
Strona 1 / 1