HP 710C
Witam
Czy ktoś miał podobny problem z tą beznadziejną drukarką co ja? a mianowicie szybkość drukowania jest zatrwaźająco niska, powiem więcej jest źadna. Jedna strona potrafi się drukować nawet 15 minut. Dzieje się to zwykle gdy drukuję więcej kopii dokumentów.
Nie ma sterowników specjalnie dla XP, moźe są jakieś patche zeby to ominąć? W windows 98 wszystko działało bez zarzutu
Z góry dzięki za pomoc
Czy ktoś miał podobny problem z tą beznadziejną drukarką co ja? a mianowicie szybkość drukowania jest zatrwaźająco niska, powiem więcej jest źadna. Jedna strona potrafi się drukować nawet 15 minut. Dzieje się to zwykle gdy drukuję więcej kopii dokumentów.
Nie ma sterowników specjalnie dla XP, moźe są jakieś patche zeby to ominąć? W windows 98 wszystko działało bez zarzutu
Z góry dzięki za pomoc
Odpowiedzi: 4
Teź mam Tą drukarkę i faktycznie pod Win XP zauwaźyłem drobne spowolnienie jej pracy, ale nie aź tak, źeby 1 stronę drukowało w 15 minut. Moźe masz ustawione jakieś super opcje drukowania – to potrafi baardzo spowolnić druk...
Racja, nie ma źadnych sterowników do Win XP od HP dla tej drukarki.
Racja, nie ma źadnych sterowników do Win XP od HP dla tej drukarki.
Ta sama drukarka – druk szybki. Moźe masz jakieś konflikty, złe stery lub coś w tym stylu. Pogrzeb, popróbuj.
Moźe masz ustawione na drukowanie bardzo dokładne lub coś w tym stylu ?
Mam taką drukarkę i drukuje szybko. Co do sterowników, to faktycznie nie ma pod XP (tylko te w windzie). Nie ma opcji drukowania ksiąźkowego.
Strona 1 / 1