Hmmm matrix w windowsie...?
Po reinstalce XPeka gdy surfuje po internecie i gdy np. chcę przewinąć strone w dół to w tedy widać takie jak by paski odświezania... Prosze o pomoc ](*,)
Odpowiedzi: 9
No.. W Sumie Racja JesteM Tu Tak . Dlugo ..A Obserwuje Sobie Tylko Jisus .. .Dobra Zmienie To ...OK.......
Ostatnie ostrzeżenie.
Nie przestaniesz pisać pokemonami - wylatujesz
Nie przestaniesz pisać głupot - wylatujesz
Nie znajdziesz sobie innego zajęcia oprócz nabijania - wylatujesz
.. o Men JesTem W szoku Jisus Christe ....JeszCze mnie Nikt Tak Nieskrytykowal..
Na KoGo Ja WyRoSLem ? .... he .....
-
[quote=ReD] Na KoGo Ja WyRoSLem ? .... he .....[/quote] Nas pytasz?
..Dobra OK Zmienie to .... :D . .CierpliwoSci Mi Brakuje Po ProsTu ... Eh .... F...
ReD - ponieważ nie muszę być delikatny tak jak funkcyjni to mogę pozwolić sobie na chwilę szczerości:
1.albo zmienisz ten gówniarski sposób pisania i dostosujesz go do norm obowiązujących na forum, albo ktoś Cię w końcu zabanuje obrzucając najpierw słowami, na który zasługujesz, a z których "infantylizm" będzie najdelikatniejszym;
2. albo przestaniesz pisać co wiesz nie wiedząc co piszesz i wychodząc przez to na osobnika, kóry od małp siędzących przed klawiatura i tworzacych działa Szekspira óżni się tylko tym, że Mu częściej słowa spod palców wychodzą, albo ... patrz punk pierwszy;
3.albo nauczysz się czytać ze zrozumieniem to co masz przed oczyma, albo zmuszony będziesz pisanie trenować na forum bardziej pasującym do wykwitów Twego intelektu ( nazw z litości nie wymienię by członkowie ich społeczności nie ulegli strachowi o stan swych nerwów ).
PS.
Gdybyś miał pretensje o treść czy formę to skargi mozesz pisać ...na Berdyczów.
..No Przeciesz jak Ci ObraZ Siada To musi byc Grafika ZwLAszCza po Reinstalacji .... PS -- " PodaZaj Za BiaLym KrOLiCzkieM " -----
No Przeciesz jak Ci ObraZ Siada To musi byc Grafika ZwLAszCza po Reinstalacji .... PS -- " PodarZaj Za BiaLym KrOLiCzkieM " -----
Fakt mój "mały" błąd..... Dzięki za pomoc :D
A sterowniki do płyty głównej i karty graficznej wgrane?
Jak nie to do roboty :)
Strona 1 / 1