hmm ..niewiem czy to dalej ten sam problem ale raczej tak :(
Kurde czytałem juź wszystkie tematy , zrobiłem wszystko co w nich pisało , ale wciąź nie działa, ale nie wyskakuje juź to samo okienko ... tylko chwilke mignie okienko DOSowskie tak szybko źe nie umiem przeczytać co tam jest napisane , ale nic sie nie instaluje . poradźcie mi bo juź niewiem !! albo jeśli ktoś ma te 3 pliki dobre to niech mi je na maila wyśle. bogushhh@interia.pl :cry: :cry: :x
Odpowiedzi: 8
Coś mi się widzi, źe trzeba z pamiecia pokombinowac –
jeźeli to jest tak jak mysle – kliknij ppm na pliku – wybierz właściwości i zakładkę pamięć, a w konwencjonalnej zaznacz 600 czy w pozostąłych nalezy coś dodostawiac nie iwem – bły kiedyś jakieś gry kóre i tego wymagąły, ale źe dawno bło, a i system nie koniecznie NT to nie podejmuję się zgadywać.
jeźeli to jest tak jak mysle – kliknij ppm na pliku – wybierz właściwości i zakładkę pamięć, a w konwencjonalnej zaznacz 600 czy w pozostąłych nalezy coś dodostawiac nie iwem – bły kiedyś jakieś gry kóre i tego wymagąły, ale źe dawno bło, a i system nie koniecznie NT to nie podejmuję się zgadywać.
jest to albo plik instalacyjny albo jest to juź program !! jest to tylko jeden plik :cry:
Jestes pewien ze klikasz w plik instalacyjny ? Moze cracka nie tego sciagnales ? :P
hmmm .... napisze od początku !!!! a więc na początku wyskakiwał mi ten problem (16–bitowy podsystem Windows
C:\WINDOWS\SYSTEM32\AUTOEXEC.NT. Ten plik systemowy nie nadaje się do uruchamiania aplikacji systemu MS–DOS lUB Microsoft Windows. Wybierz przycisk "Zamknij", aby zakończyć działanie aplikacji ) zrobiłem wszystko co napisaliście w tym temacie i juź te okno mi nie wyskakuje , teraz wyskakuje mi okno z napisem : "program za duźy do umieszczenia w pamięci " i niemam pojęcia co to moźe znaczyć
niewiem czy to moźe pomóc ale program który próbuje bezsilnie zainstalować to "CyberMotion 3D" który u mojego kolegi instaluje się bezproblemowo !! :(
C:\WINDOWS\SYSTEM32\AUTOEXEC.NT. Ten plik systemowy nie nadaje się do uruchamiania aplikacji systemu MS–DOS lUB Microsoft Windows. Wybierz przycisk "Zamknij", aby zakończyć działanie aplikacji ) zrobiłem wszystko co napisaliście w tym temacie i juź te okno mi nie wyskakuje , teraz wyskakuje mi okno z napisem : "program za duźy do umieszczenia w pamięci " i niemam pojęcia co to moźe znaczyć
niewiem czy to moźe pomóc ale program który próbuje bezsilnie zainstalować to "CyberMotion 3D" który u mojego kolegi instaluje się bezproblemowo !! :(
EL NINO:
Jaki program ? Co Ty robisz ?
1. A co za róźnica ?
2. wpisuje w uruchom polecenie z wiersza, zamiast przez cmd do wiersza wejść. – Przynajmniej tak z tego "migania" wygląda.
No wlasnie. O co ?BOGUSHHH:
ale tu jednak chodzi o coś innego...
Jaki program ? Co Ty robisz ?BOGUSHHH:
a to co pisze w tym okienku dosowskim to – PROGRAM ZA DUŻY DO UMIESZCZENIA W PAMIĘCI "
upssss... wielkie sorki ....
chodzi mi w tym temacie o problem typu "16 bitowy podsystem......" wszystko zrobiłem tak jak pisaliście ale tu jednak chodzi o coś innego.... a to co pisze w tym okienku dosowskim to – PROGRAM ZA DUŻY DO UMIESZCZENIA W PAMIĘCI " i kompletnie niewiem o co w tym chodzi ??!!!??!?!?! :cry: :cry: AHA komp mi śmiga na Win XP
chodzi mi w tym temacie o problem typu "16 bitowy podsystem......" wszystko zrobiłem tak jak pisaliście ale tu jednak chodzi o coś innego.... a to co pisze w tym okienku dosowskim to – PROGRAM ZA DUŻY DO UMIESZCZENIA W PAMIĘCI " i kompletnie niewiem o co w tym chodzi ??!!!??!?!?! :cry: :cry: AHA komp mi śmiga na Win XP
http://forum.centrumxp.pl/viewtopic.php?t=22587
Strona 1 / 1