Historia w IE6
Potrzebowałem przejrzeć strony www które oglądałem w ostanim tygodniu i ku mojemu zdziwieniu :shock: po nacisnieciu ikonki "HISTORIA" zamiast adresów www ujrzałem w tym miejscu katalog "HISTORY.IE5" z podkatalogami MSHist012005042020050421(jest to jeden przykładowy) w których sa pliki index.dat. Tych plików nie otwieram, gdyz system wskazuje mi, źe nie mam zainstalowanego programu do obsługi tego typu plików. Mój system to XP z SP2. Co zrobić aby oglądać "historie" w standartowej wersji?
Odpowiedzi: 4
Cały pic polega na tym, źe przyciśniecie tego przycisku wyświetla mi historie w postaci plików index.dat.
no co Ty?? nie widzisz przycisku na toolbarze obok ulubionych :lol: Domyślnie jest widoczny
OK. A co zrobić źeby przeglądarka pokazywała "historię" w postaci adresów www. :oops:
tylko poprzez jedną z opcji przeglądarki albo tym progsem (pokazuje wszystko z plików index.dat: historia, visited, cookies, temp, ms–help, viev–source...) Program automatycznie usuwa zindexowane wpisy jeśli nie ma juź plików na dysku (np jeśli ręcznie opróźnisz folder temporary internet files)
Jeśli nie czyścisz tempów to bądź cierpliwy podczas uruchamiania programu :) Lista wpisów pewnie będzie do podłogi sąsiada z podziemia :twisted:
Jeśli nie czyścisz tempów to bądź cierpliwy podczas uruchamiania programu :) Lista wpisów pewnie będzie do podłogi sąsiada z podziemia :twisted:
Strona 1 / 1