H:\Install.exe nie jest prawidłowa aplikacją Win32. ???
hmmm czy ktos moze mi pomóc z tym problemem bede wdzieczny :)) chodzi oczywiście o instalacje gry ...
Odpowiedzi: 8
he he pewnie myslisz ze nie zamówiłem? he he w cenedze odpowiadają źe na GTA SAN ANDREAS sa zamowienia i nie sa realizowane tak jak moje bo sie wszystko opoznia bo chca wydac wersje polsko jezykowa ... i narazie czekam i czekam i gta nie mam
iac1:
ale są chyba jakieś namiary na tego typu problemy no bo wszystko jest do sprawdzenia i do naprawienia?? :D
Pewnie – zawsze moźna kupić gre w sklepie.
ale są chyba jakieś namiary na tego typu problemy no bo wszystko jest do sprawdzenia i do naprawienia?? :D
Endrju:
do gusioo
To na PW proszę.
Poprostu temat został skosowany.
A o wylogowywaniu było, w archiwum znajdziesz.
do gusioo
on ma rację teź się nie mogłem wbić do tego posta, mało tego coś z forum się dzieje bo mnie okresowo wylogowuje czego wcześniej nie miałem [chyba źe admin porobił jakieś ustawienia o których nie wiem], a na innych forach jest ok.
iac1:
no tak ale mi sie pojawia coś takiego: Wybrany przez Ciebie temat lub post nie istnieje :(((
on ma rację teź się nie mogłem wbić do tego posta, mało tego coś z forum się dzieje bo mnie okresowo wylogowuje czego wcześniej nie miałem [chyba źe admin porobił jakieś ustawienia o których nie wiem], a na innych forach jest ok.
iac1:
no tak ale mi sie pojawia coś takiego: Wybrany przez Ciebie temat lub post nie istnieje :(((
Bo tu taki jeden grasuje i On ma noźyczki.
Zaś co sie tyczy Twojego problemu to:
– źle sie sciągneła
– źle sie nagrała
– To i to
Po co floodujesz: http://forum.centrumxp.pl/viewtopic.php?p=226975#226975 ?
Jeden temat wystarczy.
Jeden temat wystarczy.
Strona 1 / 1