HEYAH
siema wszystkim!
wie ktos moze jak uruchomic poczte glosowa w heyah?
u mnie po polaczeniu sie z poczta jet tekst typu "...podaj swoj numer poczty glosowej..." no i ja podaje swoj numer telefonu a pozniej chca abym podal haslo poczty.
Niby skad ja mam znac haslo poczty jak pierwszy raz w zyciu sie z nia polaczylem :roll:
A do BOK wogole nie mozna sie dodzwonic...
Jesli ktos czai temat,to prosze o pomoc
wie ktos moze jak uruchomic poczte glosowa w heyah?
u mnie po polaczeniu sie z poczta jet tekst typu "...podaj swoj numer poczty glosowej..." no i ja podaje swoj numer telefonu a pozniej chca abym podal haslo poczty.
Niby skad ja mam znac haslo poczty jak pierwszy raz w zyciu sie z nia polaczylem :roll:
A do BOK wogole nie mozna sie dodzwonic...
Jesli ktos czai temat,to prosze o pomoc
Odpowiedzi: 20
Mylicie sie .... dostałem email od Heyah i sms międzynarodowy kosztuje 0,61 złz VAT , i to niezaleźnie czy to do Niemiec czy Hiszpani a co najwaźniejsze bez źadnych problemów i usług specialnych :D
Choć w rzeczywistości pobiera mi ok 35 gr :P i bardzo sie z tego ciesze :)
Wolałbym by wróciła juź :(
Pozdrowienia All
Choć w rzeczywistości pobiera mi ok 35 gr :P i bardzo sie z tego ciesze :)
Wolałbym by wróciła juź :(
Pozdrowienia All
To nie zaleźy od odległości, tylko od operatora w danym kraju. Napisz z jakiej sieci do jakiej chcesz wysyłać te smsy, to wtedy coś konkretnego będzie moźna napisć i będziesz wiedział dokładnie ile kosztuje połączenie, czy sms.
Sorry źe sie tak dopytuje ale czy masz pewność źe tylke aź kosztuje sms do Francji ? Hiszpania jest dalej wieć pewnie droźej :[
Wysłałem email by sie upewnić ale nie dostaje odpowiedzi :(
Czy znacie adres jakiejś baramki sms w hiszpani bo brado mi na tym zaleźy ....prosze....
Wysłałem email by sie upewnić ale nie dostaje odpowiedzi :(
Czy znacie adres jakiejś baramki sms w hiszpani bo brado mi na tym zaleźy ....prosze....
Lipton:1 .Tak przewidywując w wielkim przybliźeniu ile moźe kosztować sms do Hiszpani jeśli sms w poza siecą kosztuje ok 25gr ?
To juz się musisz dowiedziec u danego operatora ile kosztuje, w przybliźeniu moge podać , źe z Francji kosztuje z Idei około 5 zł. Więc w drugą stronę chyba podobnie. Oczywiście nie Ty jestes obciąźany tą kwotą, tylko osoba do której wysyłasz smsa.
Lipton:2 . Jeśli wyśle sms do Hiszpani i odbiorca będzie miał nieaktywowaną usługe roaming to dostane o tym jakąś informacje ?
Dostanie po prostu raport o nie dostarczeniu wiadomości.
1 .Tak przewidywując w wielkim przybliźeniu ile moźe kosztować sms do Hiszpani jeśli sms w poza siecą kosztuje ok 25gr ?
2 . Jeśli wyśle sms do Hiszpani i odbiorca będzie miał nieaktywowaną usługe roaming to dostane o tym jakąś informacje ?
2 . Jeśli wyśle sms do Hiszpani i odbiorca będzie miał nieaktywowaną usługe roaming to dostane o tym jakąś informacje ?
fije:Roaming – czy, źe operator polski korzysta z nadajników operatorów zagranicznych i dlatego jest drogi, bo kaźdy musi zarobić. Im wiecej pośredników tym droźej :D
Niekoniecznie – swego czasu SMSy w roamingu w Belgii (karta Ery) były tańsze niź te wysyłane z Ery w Polsce. :wink:
Roaming – czy, źe operator polski korzysta z nadajników operatorów zagranicznych i dlatego jest drogi, bo kaźdy musi zarobić. Im wiecej pośredników tym droźej :D
Lipton:No a co to jest ten roaming ??
Mozliwosc kontaktu gdy przebywasz za granica.Jednak jest to droga usluga.
No a co to jest ten roaming ??
Z kaźdego operatora moźna wysłać smsa za granice, a czy dojdzie to zaleźy tylko od osoby, która tam przebywa i czy ma włączony roaming. Aaa i jeszce od telefonu, czy obsługuje dane pasmo.
Lipton:A czy z sieci Heyah moźna wysyłać smsy za granice np Hiszpania :D bez źadnego problemu? Czy naleźy wykupić jakąś usługie a jeśli tak to gdzie i za ile :>
zdaje się źe moźna bo koleźanka pojechała do niemiec, ma HEYAH i normallnie się kontaktuje telefonem,
A czy z sieci Heyah moźna wysyłać smsy za granice np Hiszpania :D bez źadnego problemu? Czy naleźy wykupić jakąś usługie a jeśli tak to gdzie i za ile :>
PgX:fije:Chyba nie do końca PgX 'owi chodziło o niki jakiś tam ludzi :D
Dokładnie :P
Ale oni zapewne kupują to równieź po to aby sprzedać po jakimś czasie z zyskiem :wink: :lol:
tak, za 40 zł na ulicy :lol:
fije:Chyba nie do końca PgX 'owi chodziło o niki jakiś tam ludzi :D
Dokładnie :P
Ale oni zapewne kupują to równieź po to aby sprzedać po jakimś czasie z zyskiem :wink: :lol:
Chyba nie do końca PgX 'owi chodziło o niki jakiś tam ludzi :D
PgX:Chciałbym się dowiedzieć kto to kupuje
Jest paru takich
- MARBAH (178) 122100.00
lami_86 (355) 122000.00
Mishell (9) 121400.01
ela2004ela (2) 121200.00
lukasp11 (16) 121000.00
piotrkop007 (2) 120800.00
tom007thc (10) 120600.00
marekgawin (22) 120400.00
marco43 (134) 120200.00
profenid (195) 120000.00
:shock: :shock: :shock:
______ [CENSORED]
ehm... 120 tysiecy za numer telefonu :shock: :shock: :shock:
Chciałbym się dowiedzieć kto to kupuje i ile zarabia :P
______ [CENSORED]
ehm... 120 tysiecy za numer telefonu :shock: :shock: :shock:
Chciałbym się dowiedzieć kto to kupuje i ile zarabia :P
Krzychuuu, zróbmy ściepe na Forum na ten numer :D
a'propos HEYAH:
Moźe ktoś cię skusić chce na unikalny nr?
http://www.allegro.pl/show_item.php?item=25314444
tylko ostrzegam, to kosztuje :mrgreen:
Sprawdźcie sobie ile na wejście trzeba wyrzygać 8)
Miłej licytacji :wink:
Moźe ktoś cię skusić chce na unikalny nr?
http://www.allegro.pl/show_item.php?item=25314444
tylko ostrzegam, to kosztuje :mrgreen:
Sprawdźcie sobie ile na wejście trzeba wyrzygać 8)
Miłej licytacji :wink:
Fala:moze masz wylaczona wiec najlepoej wlacz ja przez internet na stronie heyah.pl
dokladnie tak.