HELPPPPPP !!!!:(
Witam serdecznie, właśnie sięzarejestrowałem, i od razu mam pytanie. Mam sieć 5 PC, na jednym XP Pro, na 4 XP HE, ten pierwszy połączony z Internetem poprzez DSL. 4 HE się łączą, ten pierwszy widzi i jest widziany, ale nie moźna wejść ani wyjść. Na połączeniu internetowym jest zapora, i domniemywam, źe to jej wina, ale NIE MOGĘ BADZIEWIA WYŁĄCZYĆ Nie mam takiej moźliwości na źadnej zakładce, nigdzie. Jak wyłączyć zaporę z poziomu wiersza poleceń, lub w inny sprytny sposób?
Pozdrawiam niedzielnie :D
Pozdrawiam niedzielnie :D
Odpowiedzi: 2
Sorry, ale mimo najszczerszych checi nie moge zrozumiec o co chodzi w tym zdaniu i tym samym nie rozumiem jaki masz problem. Czy moglbys napisac ponownie, ale w sposob nie tak chaotyczny, o co dokladnie chodzi ?ksr:
4 HE się łączą, ten pierwszy widzi i jest widziany, ale nie moźna wejść ani wyjść.
I druga sprawa – firewall na polaczeniu internetowym (DSL) nie ma tu nic do rzeczy.
Sorry, ale mimo najszczerszych checi nie moge zrozumiec o co chodzi w tym zdaniu i tym samym nie rozumiem jaki masz problem. Czy moglbys napisac ponownie, ale w sposob nie tak chaotyczny, o co dokladnie chodzi ?ksr:
4 HE się łączą, ten pierwszy widzi i jest widziany, ale nie moźna wejść ani wyjść.
I druga sprawa – firewall na polaczeniu internetowym (DSL) nie ma tu nic do rzeczy.
Strona 1 / 1